Flanco sustine tinerii artisti romani, prin proiectul Poarta catre Arta

Expozitie Cristina Barsony la Flanco Baneasa_Poarta cate ArtaFlanco deruleaza proiectul Poarta catre Arta, prin care sustine tinerii pictori, graficieni si ilustratori romani. In cadrul acestuia, iubitorii de arta contemporana sunt invitati sa viziteze, pana pe 28 februarie,  lucrarile artistei Cristina Barsony, expozitie organizata pe cele doua niveluri ale magazinului Flanco Baneasa, din incinta Galeriei Mobexpert. Printre cele 20 de printuri pe panza expuse in magazin se numara si lucrari prezente in cartile pentru copii ilustrate de Cristina, in publicatii online ori tiparite. Iubirea, motivele botanice si personajele de poveste sunt cateva dintre temele care se regasesc in ilustratiile artistei.

Februarie este luna internationala a iubirii, asa ca ne-am dorit sa cream si in concept store-ul nostru din Baneasa o atmosfera calda. Ilustratiile delicate, finisate cu grija si atentie de Cristina Barsony, ni s-au parut ideale pentru a-i incanta si, totodata, inspira pe vizitatorii nostri, intr-o perioada a anului in care romantismul Expozitie Cristina Barsony la Flanco Baneasa_Poarta cate Arta (2)ar trebui sa se reinventeze,” a declarat Antonela Ciucasu, Director Marketing Flanco Retail.

Cei care vor dori sa aduca un suflu nou in propria locuinta, cu un print de arta, ori sa ofere un cadou deosebit persoanei iubite pot comanda printuri ale lucrarilor, in editie limitata, direct in magazinul Flanco Baneasa. Fiecare lucrare este insotita de un QR Code care trimite la website-ul galeriei Colorhood, partenerul Flanco in acest proiect, de unde printurile pot fi comandate online, pe diferite dimensiuni.

Proiectul Poarta catre Arta a fost lansat pe 15 decembrie, cu o expozitie a binecunoscutului artist ilustrator Vali Petridean. Pana pe 28 februarie vizitatorii vor putea admira lucrarile Cristinei Barsony, iar in urmatoarele luni proiectul va continua cu vernisaje ale altor ilustratori si pictori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.