Floria.ro – campanie de plantare a unui copac la fiecare buchet vandut

Floraria online Floria.ro a dat startul actiunile ecologice pentru protejarea mediului din acest an, prin derularea  campaniei “Cumpara un buchet de la Floria si ajuti la plantarea unui copac”. Astfel, in cadrul campaniei orice client al florariei va deveni “parintele spiritual” al unui arbore, la cumpararea un buchet de flori in valoare de minim 300 de lei. Pe langa protejarea mediului, campania se doreste a fi si o initiativa care sa duca la crearea unei culturi civice menita sa sustina dezvoltarea durabila a orasului Bucuresti.

“Sustinem plantarea copacilor si protejarea mediului inconjurator in parteneriat cu Centrul Cultural Palatele Brancovenesti. Ne-am propus sa plantam peste 100 de copaci in fiecare an. Vom incerca sa implicam si alte companii, organizatii si personalitati publice in campania noastra”, a declarat Mugur Cosmin Frunzetti, managing partner Floria.ro.

Fiecare arbore va avea o placuta pe care va fi inscriptionat numele “parintelui spiritual”. Fiecare copacel va fie vizibil si pe Google Earth la latitudinea / longitudinea exacta, astfel incat sa poata fi vizitat oricand, chiar si peste ani, cand o sa fie un arbore matur.

Cu fiecare an care trece, suprafata impadurita a Romaniei se diminueaza in mod constant, pentru ca initiativele de impadurire nu reusesc sa tina pasul cu numarul ridicat al defrisarilor. In prezent, in Uninunea Europeană, 36% din suprafața totala este ocupata de paduri. La noi, numai 27,7% din suprafața tarii este acoperita de paduri.

Sursa Foto: printreranduri.eu

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.