Fonduri disponibile de 100.000 dolari prin Programul de finantare Avon 2013

Avon Cosmetics Romania a lansat primul program de finantare al companiei, in valoare de 100.000 de dolari, adresat ONG-urilor, autoritatilor locale si institutiilor publice din Romania. Programul din acest an este imparit pe doua segmente, respetiv: fondul “Proiecte pentru sanatatea sanilor” in valoare de 55.000 de dolari si fondul „Proiecte pentru victimele violentei domestice” in valoare de 45.000 de dolari. Pentru primul fond, limitele de buget intre care trebuie sa se incadreze proiectele trimise in competitie sunt intre 15.000 si 40.000 de dolari, in timp ce limitele de buget pentru proiecte ce vizeaza violenta domestica sunt cuprinse  intre 15.000 si 30.000 de dolari.

“Prin acest program ne propunem sa sprijinim initiativele organizatiilor neguvernamentale si ale institutiilor publice si private in domeniul sanatatii si serviciilor sociale, avand ca scop depistarea precoce, interventia si recuperarea in cazul cancerului la san, precum si suportul adresat victimelor violentei domestice. Este datoria noastra sa fim alaturi de cei care, zi de zi, lupta pentru femeile din Romania si sa finantam proiecte cu un real impact in viata romanilor. Doar impreuna, mediul privat, public si ONG, le putem arata romanilor ca schimbarile in bine se pot produce daca exista interes, dedicare si efort comun”, a declarat Razvan Diratian, General Manager Avon Romania si Moldova.

Evaluarea proiectelor va fi realizata de catre un juriu din care fac parte: Razvan Diratian (General Manager Avon Romania si Moldova), Raluca Kisescu (Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova), Nona Roxana Beicu (Project Manager Corporate Responsibility Vodafone Romania), Elena Tudor (Director Directia Generala Protectia Copilului), Victoria Asanache (Presedinte Asociatia pentru preventia si lupta impotriva cancerului “Amazonia”), Lacramioara Botezatu (Project Manager CSRmedia.ro).

ONG-urile, autoritatile locale, institutiile publice pot inscrie proiectele doar pe platforma www.avon.grantwizard.ro pana pe 25 august.

De peste 11 ani Avon dezvolta si sustine proiecte sociale in Romania. Eforturile Avon de responsabilitate sociala se impart in doua directii: lupta impotriva cancerului la san concretizata prin Campania pentru Sanatatea Sanilor si lupta impotriva violentei domestice prin Campania Respectului. Pana in prezent, Avon a investit peste 2,4 milioane de dolari in dotarea cu echipamente medicale a centrelor de oncologie din intreaga tara, in campanii nationale de informare si educare a publicului feminin, in programe de screening pentru femeile peste 40 de ani, dar si in pregatirea asistentilor sociali si maternali care intra in contact cu victimele violentei domestice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.