FORD va investi jumatate de milion de dolari in proiecte comunitare la Craiova

Voluntari Ford _1Ford va investi in urmatorii 3 ani aproape jumatate de milion de dolari in programe comunitare la Craiova, ca parte a angajamentului sustinut al companiei pentru comunitatile locale in care functioneaza. Investitiile sunt realizate cu ajutorul Ford Motor Company Fund and Community Services, care a functionat de peste 60 de ani cu finantare permanenta de la Ford Motor Company si care colaboreaza cu parteneri din toata lumea pentru a promova condusul preventiv, educatia si viata comunitatilor locale. Aproape 100.000 de dolari au fost alocati in aceasta vara pentru renovarea a doua sali de curs laVoluntari Ford _2 Universitatea din Craiova, imbunatatirea conditiilor la gradinita “Casuta Fermecata” si pentru achizitia de echipamente medicale noi la Spitalul Judetean din Craiova.

Jan Gijsen, Presedintele Ford Romania“Suntem fericiti sa putem sa investim intr-o serie de programe adresate comunitatii si in plus sa schimbam lucrurile in bine la Craiova, deoarece aceasta este casa noastra, la fel ca si a celorlalti cetateni ai orasului. Aceasta face parte din ADN-ul Ford si din angajamentul nostru global de a crea o lume mai buna”, a declarat

Ca parte a angajamentului sustinut al Ford pentru Siguranta, Ford Romania implementeaza in prezent cursuri de conducere preventiva pentru angajatii sai. Acestea fac parte din conceptul Ford Driving Skills for Life (DSFL), si sunt implementate in zilele fara productie la sediul fabricii Ford de catre echipa Napoca Rally Academy.

In Romania, primul program DSFL a avut loc in iunie anul acesta si s-a bucurat de un real succes, cu 519 de delegati si peste 3500 de participanti la cursurile de instruire online.

A doua editie programului Ford Driving Skills for Lifeva avea loc in zilele de 15 – 16 noiembrie la Bucuresti si peste 400 de tineri sunt asteptati sa participe la eveniment.

Angajatii Ford Romania activeaza in cadrul Corpului de Voluntari Ford Romania care acum numara peste 350 de membri. Ei vor lucra impreuna in comunitate in zilele fara productie pentru diverse activitati precum curatarea spatiilor publice, modernizarea gradinitelor, imbunatatirea conditiilor la Gradina Botanica din Craiova si multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.