Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Freshful by eMAG a adăugat secțiunea „Save me”, dedicată produselor cu termen redus de valabilitate

SaveMe__banner_by Freshful

Freshful by eMAG, a adăugat pe platformă opțiunea “Save Me” în app și Freshful.ro, dedicată produselor cu termen de valabilitate mic și prețuri pe măsură.  În acest fel, compania contribuie la reducerea risipei de alimente.

“Bunătățile se vor mâncate, nu aruncate!” este îndemnul prin care Freshful își încurajează clienții să aleagă produse inclusiv pe criterii de responsbilitate și protejare a mediului, oferindu-le o gamă de opțiuni sigure din care aceștia să cumpere. În plus, le dă clienților inspirație și idei de rețete în care pot folosi produsele comandate, de la doi dintre cei mai celebri experți culinari din România, Adi Hădean și Radu Dumitrescu, în secțiunea Rețete din freshful.ro.   

În această rubrică din www.freshful.ro:  

  • Toate produsele sunt 100% sigure pentru consum  
  • Toate produsele au afișat termenul de valabilitate sau termenul maxim de consum  
  • Toate produsele sunt stocate și livrate în condiții ideale de temperatură  
  • Produsele în termen rămase în stoc sunt donate către Banca pentru Alimente

 

Anca Leopea_Marketing Manager Freshful by eMAGÎn lume, o treime din hrana produsă este aruncată, generând 8 până la 10% din totalul emisiilor de gaze cu efect de seră la nivel global, conform estimărilor specialiștilor. Prin optiunea “Save Me”, adăugăm o nouă inițiativă la seria de practici responsabile pe care le-am implementat în activitatea Freshful: mașini electrice în flota auto, sisteme de energie regenerabilă în depozitul propriu, programul de reciclare a pungilor de cumpărături, rețete și sfaturi de reducere a risipei alimentare de la ambasadorii Freshful, sau parteneriatul cu Banca pentru Alimente. Viața nu poate fi Freshful decât dacă acționăm cu grijă și respect pentru resurse și planeta care ne găzduiește”, a declarat Anca Leopea, Marketing Manager Freshful by eMAG. 

De asemenea, prin „Păstrează. Returnează. Freshful reciclează!”, un program prin care utilizatorii sunt încurajați să returneze pungile de hârtie în care au primit cumpărăturile, direct la curierul care le efectuează livrarea, Freshful a colectat și reciclat, în aprilie 2022, două tone de pungi de hârtie.
Cu sprijinul partenerului Green Ambalaje, pungile de cumpărături colectate de la clienți au fost reciclate, transformate în noi produse și repuse în circuit.  

“Viata ar trebui sa fie Freshful” si lumea la fel dacă acționăm împreună, astfel că vom continua să vă ținem la curent cu noutățile #ActiuneDeBine de la Freshful!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.