Fundatia Deloitte doneaza 100.000 de euro catre Institutul Matei Bals

Photo credit: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP/Getty Images

Fundatia Deloitte doneaza 100.000 de euro catre Societatea de boli infectioase si HIV-SIDA, pentru a sprijini eforturile Institutului Matei Bals si ale Institutului National de Sanatate Publica de gestionare a crizei generate de raspandirea COVID-19.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate.

Alex Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania_02„De la declansarea crizei, contribuim prin expertii nostri conectati la reteaua globala Deloitte la mai multe initiative ale mediului de afaceri de a formula recomandari de politici publice si bune practici de management pentru atenuarea impactului economic al pandemiei si comunicam activ perspective globale si locale in legatura cu provocari, implicatii si idei de gestionare a acestora. Dupa consultarea tuturor colegilor, am decis ca, prin intermediul Fundatiei Deloitte, sa ne implicam si cu sprijin financiar fata de cei care se afla chiar in prima linie a luptei impotriva COVID-19, respectiv Institutul Matei Bals si Institutul National de Sanatate Publica”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

 

Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500 sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a aborda provocari de business complexe.

Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor peste 312.000 de profesionisti ai sai.

Photo credit: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP/Getty Images

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.