Fundatia eMAG a premiat olimpicii internationali la Matematica, Informatica si Fizica

Emag- premiere-Lotul olimpic al Romaniei la Fizica Pentru al treilea an consecutiv, Fundatia eMAG a premiat elevii loturilor nationale de matematica, fizica si informatica, medaliati la Olimpiadele Internationale de anul acesta, si pe profesorii care i-au pregatit. Premiile le-au fost acordate in cadrul Galei „Intalnire cu Olimpicii”, ce a avut loc la Biblioteca Centrala Universitara Carol I din Bucuresti. Fundatia eMAG a oferit premii in valoare de 163.000 de lei, acordand cate 10.000 de lei pentru olimpicii medaliati cu aur, 8.000 de lei pentru elevii care au obtinut medalia de argint si 6.000 de lei pentru cei cu medalia de bronz. Profesorii pregatitori au fost recompensati cu premii in valoare de cate 3.000 de lei fiecare. Lotul olimpic national la MatematicaToti cei 15 elevi membri ai echipelor din Romania au obtinut medalii in competitiile internationale la care au participat, astfel: patru medalii de aur, noua medalii de argint si doua medalii de bronz.

Tudor Vlad, Presedintele Fundatiei eMAG_2014„Rezultatele excelente pe care elevii loturilor nationale le-au obtinut si in 2014 in cadrul acestor competitii prestigioase ne motiveaza sa investim in continuare in pregatirea lor. Fundatia eMAG isi mentine angajamentul de a contribui la crearea unui cadru favorabil performantei in educatie si propice dezvoltarii tinerilor olimpici, pe care si l-a asumat odata cu lansarea programului „Hai la Olimpiada!,” a declarat Tudor Vlad, presedintele Fundatiei eMAG.

Actiunea face parte din programul „Hai la Olimpiada!”, dedicat elevilor, studentilor si profesorilor care fac performanta in educatie.

Prin programul „Hai la Olimpiada!”, care a debutat in octombrie 2012, peste 1.000 de elevi din toata tara sunt sprijiniti sa atinga excelenta in educatie. Fundatia eMAG ii sustine astfel pe tinerii pasionati de studiul stiintelor exacte inca din fazele premergatoare participarii la Olimpiadele Internationale si investeste in centre de pregatire organizate in mai multe licee din Bucuresti, sesiuni de pregatire a loturilor olimpice, precum si in organizarea Olimpiadelor Nationale si participarea loturilor restranse la Olimpiadele Internationale.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.