Fundatia Friends For Friends: Cuvintele chiar pot schimba lumea!

foto coaster Baraka - foto by Larisa BaltaFundatia Friends For Friends a lansat o campanie pentru Premiile Superscrieri prin care ne invita sa ne amintim ca suntem autorii propriilor noastre povesti. Campania de vara revigoreaza promisiunea Superscrieri si anume ca lumea se poate schimba prin cuvinte. Inspirata de functia de auto-corect din mesageria unui smartphone, campania Superscrieri ne incurajeaza sa fim mai atenti la felul in care ne exprimam, sa nu lasam auto-corectul sa gandeasca pentru noi. Chiar si cele mai banale situatii le putem schimba in bine daca schimbam cateva cuvinte. Campania sprijina competitia Premiile Superscrieri care ajunge, in aceasta toamna, la cea de-a cincea editie.

foto din parcareAvem ca exemplu o situatie simpla, precum parcarea masinii pe principiul ”oriunde ai mai gasit loc”. Poate sa nu ne pese daca parcam aiurea, sau putem lasa un mesaj si un numar de telefon pe parbriz, in caz ca incurca.flyer parcare Superscrieri- fata
Daca esti sofer/soferita, s-ar putea sa gasesti sub stergator un flyer din campania de vara Superscrieri. Foloseste-l cu incredere sau creeaza-ti propriul mesaj si urmareste cum se schimba si reactiile oamenilor.

Coastere Superscrieri – mesaje pentru conectat mai mult cu prietenii cand iesim in oras

Suntem conectati tot mai mult la social media, chiar si atunci cand iesim cu prietenii. Mesajele de pe coastere exprima nevoia de a ne conecta mai mult intre noi. Le puteti gasi la cateva terase si localuri din Bucuresti (Energiea, Carturesti Verona, The Institute Café, Baraka, s.a. in curand).

Premiile Superscrieri sunt pentru autorii de non-fictiune si jurnalism narativ din Romania – acei autori care, prin forta scriiturii lor reusesc sa miste comunitati si sa schimbe perceptii si atitudini despre lumea in care traim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.