Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSR WATCH

Fundatia Herbalife Nutrition sprijina constructia unui nou sediu pentru Asociatia „Ana si Copiii”

Competitia „Schimba o viata chiar azi”Fundatia Herbalife Nutrition a lansat competitia „Schimba o viata chiar azi” („Change A Life Today”), in cadrul careia au fost selectati 25 dintre partenerii sai Casa Herbalife la nivel global.

Asociatia „Ana si copiii” – Casa Herbalife din Romania este unul dintre partenerii selectati in aceasta competitie.

Obiectivul organizatiei este sa stranga suma de 25.000 de dolari pana pe data de 1 ianuarie 2020 pentru construirea unui nou sediu in Bucuresti.

Prin intermediul platformei fundatiei, se pot face donatii pentru construirea unui nou centru„Ana si Copiii” in Bucuresti.

 

romeo cazanescu - herbalife„Suntem bucurosi ca „Asociatia Ana si Copiii” este una dintre cele 25 de Case Herbalife selectate in aceasta competitie. Prin acest proiect, ne propunem sa sustinem constructia unui nou sediu – cel mai mare centru de zi pentru copii aflati in dificultate. In ultimii 3 ani, am fost si vom continua sa fim alaturi de acesti copii si sa construim un viitor mai bun pentru ei. Donatia fiecaruia dintre noi reprezinta un pas inainte in realizarea acestui nou Centru Ana si Copiii, in care vor fi integrati aproximativ 200 de copii”, a declarat Romeo Cazanescu, Country Director Herbalife Nutrition Romania, Moldova, Ungaria si Bulgaria.

Angajatii si membrii Herbalife Nutrition s-au implicat activ oferind ajutor Asociatiei „Ana si Copiii” –prin sustinerea de seminarii educationale pentru copii si parinti cu accent pe nutritie echilibrata si un stil de viata activ; prin acces la o alimentatie sanatoasa, de a le oferi o nutritie zilnica si educatie despre cum sa faca alegerea corecta a alimentelor.

Ultima initiativa locala Herbalife Nutrition Romania s-a desfasurat de curand, iar cu aceasta ocazie, cei 50 de copii din centrul din Bucuresti au primit vizita angajatilor Herbalife care le-au oferit celor mici daruri cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...

Featured

Nestlé si-a propus ca pana in 2025 sa utilizeze doar ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile si sa reduca utilizarea materialelor plastice noi cu o...

Featured

Cu sprijinul LIDL România, Fundația pentru SMURD continuă extinderea programului național de dotare a celor mai aglomerate orașe din țară cu motociclete de intervenție...