Fundatia Kronospan a donat 74.000 lei Centrului de Zi al Hospice Casa Sperantei

Fundatia Kronospan a donat Centrului de Zi al Fundatiei  Hospice Casa Sperantei suma de 74.116 de lei. Banii vor fi utilizati pentru sprijinirea Programului Educational din cadrul centrului,  oferind copiilor care sufera de boli limitatoare de viata o sansa la educatie personalizata, in functie de necesitatile fiecaruia.
Fondurile donate de Fundatia Kronospan au fost stranse in urma desfasurarii primei editii a Galei de Caritate „Deschide-ti inima!”, organizata pe data de 25 noiembrie 2011.

La eveniment au participat peste 200 de persoane,  reprezentanti ai mediului de afaceri, ai mediului politic, social si cultural de la nivel local si national.
In cadrul evenimentului a fost organizata o licitatie cu obiecte de arta, participantii putand achizitiona diverse sculpturi, tablouri sau icoane realizate de artisti consacrati sau obiecte realizate de voluntarii Hospice (felicitari de Craciun, bijuterii, coronite decorative). Obiectele de arta licitate au fost primite de Fundatia Kronospan ca donatii, majoritatea fiind obtinute cu sprijinul Asociatiei Depoul de Arta Urbana si a  Galeriilor de Arta Transilvania.

“Cu ajutorul tuturor partenerilor nostri (sponsori, artisti, colaboratori) am reusit sa transformam Gala de Caritate „Deschide-ti inima!” intr-un real succes si am adus un zambet pe fata copiilor de la Centrul de Zi al Fundatiei Hospice Casa Sperantei.  Le multumim din suflet tuturor celor care au inteles importanta demersului nostru. Multumiri speciale mediului de afaceri brasovean pentru prezenta si implicare” , a declarat Oana Bodea, director Fundatia Kronospan.

Fundatia Hospice Casa Sperantei va primi si o sponsorizare in valoare de 4.000 de euro din partea Consiliului Judetean Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.