Fundatia Olimpica Romana a premiat sportivii juniori de la lupte libere din Onesti si Berzunti

Fundatia Olimpica  premiere sportiviFundatia Olimpica Romana a premiat 39 de sportivi apartinand sectiei de lupte libere a Clubului Sportiv Municipal Onesti, precum si tineri practicanti ai luptelor libere din comuna Berzunti. pentru rezultatele foarte bune obtinute in 2015 la diferite competitii nationale. Evenimentul a avut loc la Sala de Lupte a CSM Onesti. Copiii s-au putut bucura si de prezenta unui magician, a unei printese si au fost pictati pe fata de unSportive de la lupte libere artist plastic. Evenimentul a avut loc in contextul in care Fundatia Olimpica Romana isi doreste sa contribuie la imbunatatirea bazei de selectie a sportivilor, identificand si ajutand acele comunitati care sunt active, implicate, au rezultate relevante in sport la nivel de juniorat, insa se lovesc de probleme financiare.

”Greutatile vietii neAndreea Raducan si sportiva la lupte libere intaresc si ne dau masura reusitelor. Ii apreciez enorm pe acesti tineri care intra in sala de antrenamente lasand la o parte grijile si concentrandu-se pe ceea ce au de facut. Stim ca sunt multi copii talentati si muncitori in Romania si speram, ca la anul sa ajungem si la ei”, a declarat Andreea Raducan, presedintele Fundatiei Olimpice Romane.

Mos Craciun Sportiv le-a adus tinerilor mai multe cadouri constand in incaltaminte si imbracaminte sport oferite de Intersport Romania, Carrefour i-a indulcit pe cei mici cu surprize pregatite special pentru ei, iar Brenntag le-a oferit acestora prosoape tehnice pentru antrenamente. Evenimentul a fost sustinut si de Allianz – Tiriac, unul dintre partenerii traditionali ai fundatiei, care sustine in mod activ initiativele indreptate catre sprijinirea tinerilor sportivi. In plus, angajati ai Allianz – Tiriac s-au alaturat evenimentului, oferind sportivilor care au obtinut cele mai bune rezultate premii din partea companiei.

Angajamentul Fundatiei Olimpice Romane in regiune este unul de durata. Fundatia si-a propus sa sprijine in 2016 peste 50 de juniori practicanti ai luptelor libere din comuna Berzunti prin construirea unei sali de sport adecvate. Proiectul se va desfasura cu sprijinul si implicarea comunitatii, precum si a autoritatilor locale, iar una dintre componentele esentiale va fi cea de voluntariat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.