Fundatia Olimpica Romana si Dedeman au inaugurat doua noi terenuri de tenis

Inaugurare terenuri tenis Complexul Sportiv Ion Tiriac 5Fundatia Olimpica Romana si Dedeman a inaugurat, recent, doua terenuri de tenis pe zgura in cadrul Complexului Sportiv Ion Tiriac. Astfel, elevii celor peste 60 de scoli si licee din sectorul 2 al Bucurestiului se vor putea bucura, gratuit, de practicarea sportului alb in aceasta locatie. La eveniment au participat personalitati din lumea sportului, care sustin in mod activ dezvoltarea sportului romanesc. Printre acestia s-aInaugurare terenuri tenis Complexul Sportiv Ion Tiriac 3u numarat: Simona Halep, Ion Tiriac, precum si Andreea Raducan.

Dragos Paval, Presedintele DedemanIn vara anului trecut, atunci cand am semnat parteneriatul cu Simona Halep, ne-am luat angajamentul ca pentru fiecare nou magazin Dedeman deschis sa construim si cate un teren de tenis. Cele doua terenuri de tenis inaugurate astazi reprezinta promisiunea respectata fata de comunitate, in urma inaugurarii magazinului Dedeman din B-dul Theodor Pallady. Pentru ca sustinem performanta 100% romaneasca, ne dorim ca tot mai multi copii si tineri sa aiba acces, sa indrageasca si sa practice acest sport in bune conditii si, de ce nu, ca de pe aceste terenuri sa se dezvolte o noua generatie de campioni”, a declarat Dragos Paval, Presedintele Dedeman.

Cu ocazia acestui eveniment, Simona Halep a dezvaluit din secretele succesului sau noii generatii de tenismeni. Peste 50 de copii au avut ocazia sa schimbe mingi si sa primeasca autografe de la cea mai buna jucatoare din istoria tenisului feminin din Romania.

Inaugurare terenuri tenis Complexul Sportiv Ion Tiriac 7“Ma bucur sa fiu alaturi de proiectele dezvoltate de catre Dedeman pentru sprijinirea sportului si in special a tenisului. Am incredere ca aceste noi terenuri, inaugurate astazi la Complexul Sportiv Ion Tiriac, vor reprezenta o motivatie in plus pentru tinerii din sectorul 2 care isi doresc sa atinga performanta in sportul alb”, a declarat Simona Halep.

Complexul Sportiv Ion Tiriac reprezinta unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate de Fundatia Olimpica Romana. Complexul rezultat in urma modernizarii bazei sportive Granitul pune la dispozitie facilitati la standarde internationale: un teren de fotbal omologat FIFA cu 2 stele, un teren multifunctional pentru minifotbal, handbal, tenis de camp si tenis cu piciorul, un teren de baschet, precum si doua terenuri de tenis pe zgura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.