Fundatia Orange da 350.000 euro ONG-urilor care au grija de cei cu deficiente de vaz si auz

Pana pe 27 ianuarie 2014, ONG-rile care doresc sa implementeze proiecte inovatoare in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere, de vorbire si de auz pot aplica la Fondul de finantare “Lumea prin culoare si sunet”, lansat de Fundatia Orange. In cadrul celei de-a doua editii a concursului de proiecte sunt disponibile fonduri de 350.000 de euro. Sunt invitate sa aplice ONG-urile cu profil educational, cultural si medical care vor sa deruleze proiecte inovatoare, in special cu ajutorul tehnologiilor digitale in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere, de vorbire si de auz. Proiectele trebuie sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu deficiente de vedere sau de auz si la integrarea sociala a acestora, prin facilitarea accesului la educatie, la cultura si la sanatate.

“Vor avea prioritate la selectie proiectele care au un caracter inovativ si in care tehnologia digitala joaca un rol semnificativ, cele care se desfasoara pe o arie geografica cat mai mare (proiectul sa fie implementat in cel putin doua localitati) sau proiecte cu un numar de beneficiari semnificativ, proiectele in care sa poata fi implicati voluntari Orange Romania si cele al caror impact si rezultate sunt clare si pot fi cuantificate”, se arata in ghidul de finantare.

Valoarea sprijinului financiar acordat de Fundatia Orange unui proiect poate varia intre 20.000 si 50.000 de euro. Proiectele vor fi implementate in perioada 2014-2015.
Dupa depunerea proiectelor de catre organizatii , cererile de finantare depuse vor intra in procesul de evaluare si selectie.

Pentru mai multe detalii click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.