Fundatia PACT: Licitatie online pentru pasionatii de echitatie

Cu sprijinul Asociatiei Nedeea Valceana, Fundatia PACT a dat startul unei licitatii online dedicata pasionatilor de echitatie, cu scopul de a strange fonduri pentru comunitatile mici din sudul Romaniei. Asociatia Nedeea Valceana, beneficiara in cadrul primei runde PACT pentru COMUNITATE, invita doritorii sa petreaca doua zile de calarie in Tara Lovistei. Banii merg catre alte noi proiecte si initiative facute de grupuri si organizatii locale pentru a schimba ceva in comunitate. Pe termen lung, cei de la Nedeea Valceana isi doresc sa valorifice frumusetea naturala si valorile traditionale prin organizarea de drumetii calare, ateliere de vara sau prin transmiterea unei experiente inedite ca traiul in “odai” asa cum acesta era inainte de era tehnologizarii.

“Cursurile de calarie vor avea loc in lunile septembrie si octombrie. Se vor licita cate doua zile de calarie pentru 4 persoane, dornice sa traiasca o experienta inedita. Sunt incurajati si incepatorii sa-si faca curaj, pentru a fi instruiti cum sa stea in sa si sa calareasca la pas. Prima grupa de patru persoane poate participa la cursul de pe 7 septembrie, iar o a doua grupa pe 5 octombrie. Licitatia incepe de la 500 lei pentru o zi pentru toate cele 4 persoane”, spun organizatorii licitatiei.

Banii stransi in urma licitatiei vor fi utilizati pentru sustinerea comunitatilor dezavantajate din zonele rurale si mic-urbane din sudul Romaniei.

Pentru mai multe informatii click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.