Fundatia pentru Copii Ronald McDonald deruleaza campania „Mi-e pofta sa fac bine”

Mi-e pofta sa fac bineFundatia pentru Copii Ronald McDonald continua si anul acesta campania de strangere de fonduri „Mi-e pofta sa fac bine”. Banii vor fi folositi pentru construirea celei de-a treia Case Ronald McDonald si pentru sustinerea celor doua Case Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara. Persoane publice, parteneri, angajati si clienti McDonald’s devin inca o data purtatori ai mesajului ”Mi-e pofta sa fac bine” pentru a sustine cauza Fundatiei.

In cei 19 ani de cand activeaza in Romania, Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a sprijinit peste 17.000 de familii in cele doua „Case departe de casa” construite in Bucuresti (in curtea Spitalului Grigore Alexandrescu) si in Timisoara (in curtea Spitalului Louis Turcanu). In prezent Fundatia se pregateste pentru construirea a doua noi Case Ronald McDonald.

Casele construite prin intermediul Fundatiei ofera cazare gratuita si toate conditiile necesare parintilor ai caror copii sunt internati in spitale pentru tratamente pe termen lung. Pe toata durata tratamentului parintii sunt aproape de copii, pentru a le oferi toata sustinerea si dragostea.

Daniel_Boaje_Director_General_McDonald'sDe 19 ani Fundatia pentru Copii Ronald McDonald este alaturi de familiile copiilor aflati sub tratament in spital prin intermediul Caselor Ronald McDonald. Cea mai mare bucurie este ca am reusit sa aducem sentimentul de „acasa” celor peste 17.000 de familiigazduite in Casele Ronald McDonald. Sunt mandru ca, alaturi de compania pe care o reprezint, reusim sa aducem liniste si siguranta copiilor care urmeaza tratamente de lunga durata in spital si au cea mai mare nevoie sa aiba parintii mereu langa ei.  Tocmai s-a incheiat remodelarea Casei Ronald McDonald din Bucuresti si va invit sa o vizitati, sa descoperiti un loc luminos, plin de speranta. Reusim impreuna sa oferim o „Casa departe de casa” pentru copii si familiile lor, dar si sa punem umarul pentru a ajuta sistemul medical din Romania. Mergem inainte cu incredere si convingerea ca ‘a face bine’ nu va disparea niciodata din activitatile noastre de zi cu zi”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants Romania si membru al boardului Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald.

Campania „Mi-e pofta sa fac bine” are ca scop principal strangerea de fonduri pentru construirea urmatoarelor doua Case si pentru sustinerea celor doua Case Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara. Costurile de constructie a unei case se ridica pana la 3.000.000 lei, iar fiecare contributie este foarte importanta pentru familiile copiilor internati in spital.

In fiecare zi, clientii McDonald’s pot sustine cauza Fundatiei si pot dona in cutiile special amplasate la casele de marcat din restaurante sau pot alege sa doneze o suma in plus atunci cand isi comanda produse de la McDonald’s, precizand lucratorului de la casa de marcat ca vor sa doneze pentru Fundatia pentru Copii Ronald McDonald.

In plus, an de an in cadrul campaniei ”Mi-e pofta sa fac bine!”, McDonald’s doneaza Fundatiei Ronald McDonald cate un leu din fiecare Big Mac sau McChicken (sandvis sau meniu) vandut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.