Fundatia PepsiCo ofera un grant de 50.000 de dolari organizatiei United Way Romania

United Way Romania - PepsiCo_50 de pasi sanatosi in 50 de saptamani 1Fundatia PepsiCo ofera un grant de 50.000 de dolari organizatiei United Way Romania, in cadrul programului de CSR “50 for 50 Community Give Back”. Cu acesti bani, organizatia ofera timp de 50 saptamani hrana sanatoasa, consiliere nutritionala si acces la activitati sportive pentru 50 de copii care provin din familii defavorizate, pentru a sustine si promova un stil de viata sanatos. Programul se desfasoara in parteneriat cu Scoala Rut din Bucuresti si isi propune sa aduca schimbari semnificative in viata a 50 de copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 16 ani care se confrunta cu saracia, riscul de abandon scolar si alte dificultati sociale si emotionale.  Pentru a le imbunatati vizib United Way Romania - PepsiCo_50 de pasi sanatosi in 50 de saptamani 2il starea de sanatate, organizatia asigura timp de 50 de saptamani mese bazate pe produse alimentare hranitoare, activitati sportive desfasurate sub indrumarea unor antrenori, precum si echipamente sportive (haine si incaltaminte). Pe parcursul programului, cei 50 de copii vor beneficia de consultanta si recomandari din partea unor medici nutritionisti, care vor monitoriza constant evolutia sanatatii acestora prin analize si teste medicale.

Gabriel Cosoreanu, Communications Sr Manager and PPGA BalkansFundatia PepsiCo are o traditie indelungata in sustinerea programelor de CSR in fiecare comunitate in care compania activeaza. Aceasta este una dintre prioritatile noastre la nivel global, fiind parte din filosofia Performanta cu Scop, al carei nucleu sunt oamenii. Ne bucuram ca prin programul “50 for 50 Community Give Back” putem contribui la dezvoltarea comunitatii din Romania, aici unde traim si ne desfasuram activitatea”, a declarat Gabriel Cosoreanu, Communications Sr Manager and PPGA Balkans.

United Way Romania a fost selectata in urma unui sistem de votare implementat la nivel global, in care PepsiCo a oferit angajatilor sansa de a alege destinatia granturilor Fundatiei PepsiCo, pentru a avea un impact direct asupra comunitatilor in care traiesc. Selectarea proiectelor a facut parte din programul de CSR “50 for 50 Community Give Back”, o initiativa lansata de PepsiCo in 2015, pentru a marca aniversarea de 50 de ani a companiei.  Drept urmare, compania PepsiCo Romania a fost premiata in martie 2016 in cadrul Galei United Way, pentru contributia financiara oferita organizatiei.

Aproape 55.000 de angajati PepsiCo din intreaga lume au votat pentru cauze care merita, in opinia lor, sa fie sustinute printr-un grant. Printre destinatari se numara atat organizatii globale cu parteneriate strategice deja existente cu PepsiCo si Fundatia PepsiCo, precum si organizatii ale comunitatilor locale. Fundatia PepsiCo a oferit 82 de granturi in valoare totala de 5.000.000 dolari pentru organizatii filantropice din 46 de tari.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.