Fundatia Telekom Romania a colectat peste 40.000 de lei pentru doua cauze sociale

Maratonul International BrasovCea de-a treia editie a Maratonului International Brasov, powered by Telekom Romania, a fost nu numai un prilej de a reuni peste 2500 de persoane in cadrul competitiilor sportive, ci si de a sprijini doua cauze sociale.

Peste 20.000 de lei au fost stransi in beneficiul copiilor si adultilor cu boli grave, bani care vor fi donati integral prin intermediul Fundatiei Telekom Romania. Toate taxele stranse in urma inscrierii participantilor in cadrul cursei de 5,7km, dar si 15% din valoarea taxelor de participare din cadrul celorlalte curse vor fi donate catre HOSPICE Casa Sperantei.

A doua cauza sociala sustinuta a fost initiativa „Alaturi de Andrei”. Pentru strangerea de fonduri necesare efectuarii, in strainatate, a unei operatii de protezare a piciorului drept, a unui baiat in varsta de 38 ani care a suferit un accident rutier. Cu sprijinul a 23 de fundraiseri, prin intermediul platformei Galantom, au fost colectati 22.530 de lei din aproximativ 300 de donatii.

In total, au fost adunati peste 40.000 de lei prin imbinarea pasiunii pentru miscare si dorinta de a-i ajuta pe cei aflati in suferinta.

Ruxandra_Voda_Corporate_Affairs_Senior_Manager_COSMOTE_Germanos_RomaniaMaratonul International Brasov a devenit emblematic pentru trei lucruri fundamentale. In primul rand, pentru transformare. Stim ca, pana recent, in Romania sportul era perceput ca fiind mai degraba ceva excentric. Sustinand acest eveniment international, vrem sa demonstram ca sportul este o activitate naturala pentru oricare dintre noi. De asemenea, Maratonul International Brasov este si despre dorinta de a promova global potentialul turistic al unei comunitati locale minunate. Nu in ultimul rand, este vorba despre a darui speranta. Faptul ca in cadrul editiei din acest an am reusit sa sprijinim doua cauze sociale reprezinta semnul ca binele se intampla atunci cand oamenii colaboreaza”, a declarat Ruxandra Voda, Presedinte Fundatia Telekom Romania.

Evenimentul sportiv, omologat de AIMS, cel mai important for international din domeniu, a reusit si in acest an sa-si atinga obiectivele: sa promoveze un stil de viata din care nu lipseste miscarea, sa puna in lumina potentialul turistic al Brasovului si sa sustina activitatea unor cauze sociale, precum cea a HOSPICE Casa Sperantei, organizatie care se ingrijeste de copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile, dar si a unui caz social care necesita de urgenta sprijin din partea celor din jur pentru realizarea operatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.