Fundatia Telekom Romania se alatura campaniei Caravana Imbratisarilor MagiCAMP

MagicampFundatia Telekom Romania se alatura celei mai noi initiative MagiCAMP, campania Caravana Imbratisarilor. In cadrul careia ofera 25 de smartphone-uri in valoare de 5.000 de euro si 80 de cartele Telekom pentru copiii cu diagnostic oncologic, cu arsuri grave sau care au pierdut pe cineva drag.

Campania se desfasoara pana pe 20 decembrie si se adreseaza copiilor din comunitatea MagiCAMP, dar si familiilor acestora.

Colaborarea dintre Fundatia Telekom si Asociatia MagiCAMP a inceput in anul 2015 si an de an a adus motive de bucurie copiilor cu probleme medicale grave, pentru care spitalul reprezinta a doua casa, iar medicii sunt prietenii care le aduc speranta si alaturi de care duc lupta cu boala.

Ionela Paunica - TelekomAnul acesta, am dorit ca din suma oferita de Fundatia Telekom Romania sa fie achizitionate smartphone-uri, pe care copiii si familiile lor sa le poata utiliza inclusiv in situatiile de criza, atunci cand trebuie sa apeleze serviciile de urgenta”, a declarat Ionela Paunica, Director Executiv Fundatia Telekom Romania si Expert PR Telekom Romania.

Cu fiecare actiune pe care o realizeaza, echipa MagiCAMP scrie o poveste frumoasa, chiar si atunci cand totul imbraca forma unui ideal greu sau imposibil de realizat. Pentru ca simtim la fel si credem ca putem sa generam un impact pozitiv in vietile celor aflati in suferinta, am ales sa fim aproape de acesti oameni minunati si sa-i sustinem in demersurile lor.

Melania MedeleanuIn fiecare an ne straduim sa le facem copiilor bucurii si stim ca si de Craciun ne asteapta cu bratele deschise. Cu ajutorul Fundatiei Telekom, pe unii dintre ei o sa-i putem anunta din timp sa-si lustruiasca ghetutele, caci vor primi telefoanele pe care si le-au dorit. Multumim, Telekom. Ne bucuram ca ne sunteti alaturi in Caravana Imbratisarilor!”, a declarat Melania Medeleanu, fondator MagiCAMP.

Pe langa lupta cu boala, cei aproape 500 de copii care fac parte din MagiCAMP duc si o lupta nedreapta cu lipsurile, iar fiecare cadou pe care acestia il primesc cu sprijinul MagiCAMP are o insemnatate aparte si marcheaza un moment important in copilaria lor greu incercata.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.