Fundatia TELUS International Romania a oferit o finantare Scolii de Meserii CONCORDIA

Brutaria CONCORDIA_01Fundatia TELUS International Romania a oferit o finantare de 4.750 dolari pentru implementarea proiectului „The school for life“, de catre Scoala de Meserii CONCORDIA.

Programul sustine tinerii din medii dezavantajate sa dobandeasca abilitati de viata independenta si cunostinte necesare practicarii cu succes a meseriilor in care se specializeaza.

In cadrul proiectului, tinerii participa la activitati educationale formale si non-formale, activitati comunitare, de dezvoltare personala si activitati tematice. In prezent, la peste 90% dintre tineri se remarca o imbunatatire a abilitatilor de viata independenta.

Scoala de Meserii CONCORDIA din cadrul Centrului pentru Educatie si Formare Profesionala CONCORDIA ofera oportunitati incluzive de formare profesionala pentru 40 de tineri anual, garantand accesul tinerilor defavorizati social la educatie si formare profesionala de calitate.

Centrul organizeaza cursuri de formare profesionala cu o durata de pana la 10 luni pentru meseriile de brutar, tamplar, bucatar, chelner si lucrator in cultura plantelor, iar la terminarea acestor cursuri, in urma unui examen, absolventii primesc o diploma recunoscuta de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) si in Uniunea Europeana.

Cursurile organizate de Scoala de Meserii CONCORDIA pun un mare accent pe formarea practica, 75% reprezentand pregatire practica si 25% teorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.