Fundatia Vodafone: 120 de copii defavorizati vor primi cadourile pe care i le-au cerut lui Mos Craciun

scrisori-pt-mos-craciun-01Prin programul „Scrisori pentru Mos Craciun” al Fundatiei Vodafone Romania, 120 de copii defavorizati din judetele Alba, Arad, Cluj si Maramures vor primi cadourile de Craciun pe care le-au cerut. Darurile au fost oferite oferite copiilor in cadrul unui spectacol special de sarbatori ce a avut loc  la City Plaza Hotel din Cluj-Napoca. Evenimentul face parte din initiativa „Scrisori pentru Mos Craciun”, cel mai amplu program de voluntariat al Fundatiei Vodafone Romania, ajuns la cea de-a saptea editie.

Eu sunt o fetita foarte cuminte. Poti sa o intrebi pe mama, pentru ca tata e plecat. Mie imi place foarte mult sa dansez. Poate la anul ma inscrie mama la dans. Imi doresc o masinuta pentru fratele meu si un costum de schi pentru mine. Daca nu se poate, ma multumesc cu orice”, scrie Tania, o fetita de 10 ani din Maramures, in scrisoarea sa catre Mos Craciun.

Anul acesta, 600 de copii din centre sociale si de plasament din toata tara i-au scris Mosului pentru a-i transmite ce cadouri isi doresc de Craciun. scrisori-pt-mos-craciun-03Copiii provin din 18 comunitati defavorizate din judetele Alba, Arad, Arges, Bacau, Brasov, Buzau, Cluj, Dolj, Galati, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Maramures, Mehedinti, Suceava si Timis.

Scrisorile au fost colectate de Fundatia Vodafobe Romania, scanate si incarcate intr-o aplicatie speciala, astfel incat sa poata fi citite de voluntari. Pentru fiecare dintre acesti copii, un voluntar s-a transformat in Mos Craciun, a cumparat si a pregatit cadourile ce vor fi oferite in cadrul unui spectacol special, in care cei mici se vor intalni cu spiridusi, magicieni si Mosul insusi.).

Din 2010, anul in care a fost lansat programul, 2.000 de copii din medii defavorizate din toata tara au beneficiat de cadouri din partea voluntarilor Fundatiei Vodafone Romania.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.