Fundatia Vodafone: 50.000 euro pentru reabilitarea a doua unitati de invatamant

Fundatia Vodafone Romania a alocat 50.000 de euro pentru repararea si reamenajarea scolii din comuna Costache Negri si a gradinitei din comuna Cudalbi. Cele doua localitati au fost grav afectate de inundatiile din Galati de la mijlocul lunii septembrie. In plus, scoala din Costache Negri va fi dotata cu 3 calculatoare si un proiector, iar cateva sute de copii vor primi pachete cu imbracaminte. Beneficiari ai acestei investitii sunt toti cei 920 de prescolari si scolari care isi vor putea continua cursurile scolare in localitate.

“Lucrarile de reparatii sunt coordonate cu sprijinul si implicarea Asociatiei React – unul dintre partenerii traditionali ai Fundatiei Vodafone – si vor dura o saptamana – in cazul gradinitei, si doua saptamani, pentru scoala din Costache Negri”, spun reprezentantii Fundatiei Vodafone.

Recent, Fundatia Vodafone a dat in folosire primul corp de cladire al scolii din Costache Negri.

In cei 15 ani de activitate, Fundatia Vodafone Romania a finantat peste 700 de programe in beneficiul copiilor, batranilor, persoanelor defavorizate, cu dizabilitati si al victimelor calamitatilor naturale. Pana in prezent, Fundatia Vodafone Romania a investit 15 milioane de euro, sustinand programe sociale din domeniul sanatatii, educatiei, prevenirii abandonului familial si scolar, servicii sociale pentru copii, tineri cu dizabilitati intelectuale si locomotorii sau pentru varstnici, precum si programe de voluntariat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.