Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSR ONG

Fundatia Vodafone a avut peste 100 de antreprenori voluntari in programele de anul trecut

RBL-FVR_voluntariat_campionat fotbalPeste 100 de antreprenori au participat ca voluntari, in 2017, la activitati ale Fundatiei Vodafone Romania avand ca beneficiari peste 400 de persoane, copii si tineri defavorizati, precum si persoane cu dizabilitati.

Activitatile au facut parte din programul de educatie „Ateliere de Antreprenoriat” al Fundatiei Romanian Business Leaders, finantat de Fundatia Vodafone Romania cu aproape 68.000 de lei.

Participantii la „Atelierele de Antreprenoriat” care s-au implicat in actiunile de voluntariat dezvoltate de Fundatia Vodafone Romania au demonstrat astfel ca este normal si usor sa faca bine. Activitatile au inclus, printre altele, decorarea peretilor in sectiile pre si postoperatorii de la Spitalul Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu”, partide de baschet in scaune rulante, alaturi de persoane cu deficiente motorii, beneficiari ai Fundatiei Motivation, precum si consiliere pentru afaceri, de care a beneficiat Atelierului social DecoArt, in care lucreaza tineri cu dizabilitati.

Anul s-a incheiat cu participarea voluntarilor la un mini-campionat de fotbal, alaturi de copiii de la Scoala Sociala Sportiva Fundatia Real Madrid si cu implicarea a peste 60 dintre ei in cel mai amplu program de voluntariat al Fundatiei Vodafone Romania, „Scrisori pentru Mos Craciun”.

Mai mult, reprezentantii afacerilor sociale SalvatTex si Atelierul DecoArt au participat la cursurile de antreprenoriat oferite gratuit prin acest program. De asemenea, Brutaria Concordia a intrat in programul de mentorat de business Mentoria. SalvatTex este o afacere sociala avand ca profil vanzarea articolelor de imbracaminte second-hand, care ofera servicii de reintegrare pe piata muncii pentru categorii sociale vulnerabile. Atelierul DecoArt este o unitate care realizeaza manual obiecte decorative din lut, oferind locuri de munca tinerilor cu dizabilitati.

Voluntarii de la „Ateliere de Antreprenoriat” care au participat in programul „Scrisori pentru Mos Craciun” au fost premiati la sectiunea Voluntariat, in cadrul Galei Fundatiei Vodafone Romania 2017.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...