Fundatia Vodafone a colectat peste 1.000 de scrisori pentru Mos Craciun

Vodafone - Scrisori Mos Craciun 2In cadrul caravanei „Scrisori pentru Mos Craciun”, derulata in fiecare an de Fundatia Vodafone Romania, 1.000 de copii aflati in centre sociale si de plasament din 26 de comunitati defavorizate din intreaga tara si-au pus pe hartie dorintele pentru cadourile pe care le asteapta anul acesta de Craciun.

Pentru a strange toate cele 1.000 de scrisori, echipa caravanei a parcurs aproape 4.000 de km in doua saptamani, trecand prin Bucuresti si 16 judete ale tarii – Buzau, Arges, Ilfov, Cluj, Bihor, Alba, Constanta, Vrancea, Bacau, Iasi, Botosani, Suceava, Timis, Gorj, Tulcea si Prahova.

Judetele de unde au fost colectate cele mai multe scrisori sunt Constanta, Iasi si Cluj.

„Eu imi doresc un flaut pentru ca imi place sa cant”, scrie o fetita in mesajul ei catre Mos Craciun.

„Eu fac gimnastica ritmica si am nevoie de un costum rosu”, ii transmite o alta fetita.

Aflat la a opta editie, programul national „Scrisori pentru Mos Craciun” s-a extins de la an la an, prin parteneriate derulate cu organizatii neguvernamentale din toate regiunile tarii, acoperind tot mai multe comunitati defavorizate. Anul acesta, Fundatia Vodafone Romania a reusit sa adauge inca opt comunitati pe harta caravanei, fata de 2016, numarul copiilor care i-au scris Mosului crescand cu 400, comparativ cu anul trecut.

Scrisorile colectate de fundatie vor fi scanate si incarcate intr-o aplicatie special creata pentru acest program, astfel incat sa poata fi citite de voluntarii programului.

Din 2010, anul in care a fost lansata, pana acum, caravana „Scrisori pentru Mos Craciun” a strans scrisori de la 3.100 de copii din medii defavorizate din toata tara.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.