Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSR GRANTS

Fundatia Vodafone a lansat o noua runda de finantare a „Fondului pentru fapte bune”

Fundatia Vodafone Romania a lansat o noua editie de finantare a programului „Fondul pentru fapte bune”, suma totala alocata in 2019 fiind de 920.000 de lei.

Inscrierea proiectelor se face online, la adresa http://finantare.fundatia-vodafone.ro/.

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este 13 februarie 2020.

„Fondul pentru fapte bune” este un program derulat la nivel national, adresat organizatiilor neguvernamentale din Romania care dezvolta proiecte in domeniul serviciilor sociale, precum cele pentru copii si tineri din medii defavorizate, varstnici aflati in dificultate, persoane cu dizabilitati, victime ale violentei domestice.

Finantarea se acorda in urma analizarii proiectelor propuse, iar suma oferita unui proiect poate ajunge pana la 190.000 de lei.

In functie de complexitatea acestuia, Fundatia Vodafone Romania isi rezerva dreptul de a decide valoarea sumei oferite ONG-urilor pentru finantarea fiecarui proiect selectat.

 

Angela Galeta, Director, Fundatia Vodafone Romania 2015Fondul pentru Fapte Bune sustine proiecte care aduc schimbarea in comunitatile defavorizate si ofera o sansa ideilor care imbunatatesc calitatea vietii oamenilor. In cadrul rundei de anul acesta, ne propunem sa sustinem exclusiv proiecte din sfera incluziunii si protectiei sociale, pentru ca acest domeniu este puternic subfinantat, iar nevoia de servicii specifice este foarte mare”, a declarat Angela Galeta, Directorul Fundatiei Vodafone Romania.

Exemple de proiecte eligibile pentru finantare prin „Fondul pentru fapte bune” sunt: asigurarea serviciilor de asistenta sociala pentru persoanele vulnerabile, crearea accesului pentru persoanele cu dizabilitati, cresterea calitatii vietii varstnicilor, prevenirea abandonului familial, sprijin oferit victimelor violentei domestice, folosirea tehnologiei in domeniul serviciilor sociale.

Aplicatiile inscrise vor fi evaluate de o echipa formata din membri ai Fundatiei Vodafone Romania, alaturi de consultanti externi.

Jurizarea va tine cont de criterii precum relevanta proiectului (in ce masura raspunde unor nevoi reale ale comunitatii), impactul asociat (daca poate genera o schimbare semnificativa la nivel regional sau national, pentru un numar cat mai mare de beneficiari) si sustenabilitate (daca proiectul poate continua si dupa incheierea finantarii primite).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...