Fundatia Vodafone acorda finantare de 500.000 de euro prin programul Mobile for Good

Vodafone Mobile for GoodFundatia Vodafone Romania a lansat o noua runda de finantare in valoare de 500.000 de euro prin programul Mobile for Good. Se are in vedere sustinerea proiectelor care folosesc tehnologia mobila pentru rezolvarea unor probleme reale, din domeniile educatiei si sanatatii, pentru categorii defavorizate fizic, social sau economic. Runda de finantare se adreseaza organizatiilor neguvernamentale (asociatii, fundatii sau federatii) care doresc sa propuna proiecte menite sa imbunatateasca vietile oamenilor cu ajutorul tehnologiei sau al aplicatiilor mobile. Vodafone - Mobile for Good 2015 Pentru fiecare proiect in parte se va acorda maximum 100.000 de euro.

Inscrierile se pot face online, pe site-ul dedicat programului unde sunt disponibile toate informatiile privind procesul de inscriere – regulamentul, criteriile de eligibilitate, formularul de inscriere, precum si calendarul rundei de finantare. Aplicatiile pot fi trimise pana la data de 16 ianuarie 2015, la ora 18:00.

Lansat in anul 2012, Mobile for Good a debutat cu programe speciale, in sprijinul a trei categorii de beneficiari: pacienti cu diabet, batrani care au nevoie de ingrijire la domiciliu si sportivi cu dizabilitati intelectuale. In trei ani de zile, cu o investitie de 1,5 milioane euro, Fundatia Vodafone Romania a derulat sub umbrela Mobile for Good 10 proiecte, cu peste 3.500 de beneficiari.

Programul Mobile for Good este finantat de catre Fundatia Vodafone Group si se deruleaza in prezent in 29 de tari.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.