Fundatia Vodafone investeste 53.690 euro in beneficiul copiilor cu boli grave

Fundatia_VodafoneFundatia Vodafone Romania va investi 53.690 de euro in beneficiul copiilor si tinerilor diagnosticati cu boli grave din Romania. Finantarea va fi realizata in cadrul proiectului “Prioritate pentru Sanatate”, derulat de Asociatia MAME, ce vizeaza sprijinirea copiilor si tinerilor cu probleme grave de sanatate. Prin acest proiect vor fi oferite servicii de consiliere medicala, psihologica si juridica, informare si indrumare catre clinici din strainatate, contactare si mentinere legatura cu centre medicale din afara tarii pentru bolnavii care nu pot beneficia de tratament sau interventii chirurgicale in Romania. In plus, Asociatia M.A.M.E. va oferi consultanta pentru realizarea campaniilor de strangere de fonduri necesare pentru operatiile care se efectueaza in afara tarii, precum si sprijin pentru aVodafone_Fondul_de_fapte_Bune_2013ccesarea formularului S2 (E112) pentru acoperirea costurilor medicale de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Angela_Galeta_Director_Fundatia_Vodafone“Suntem mandri sa fim alaturi de Asociatia MAME si sa sustinem proiectul „Prioritate pentru Sanatate” selectat in cadrul rundei de finantare „Fondul pentru Fapte Bune – editia 2014”. Juriul care a ales proiectele pe care urmeaza sa le finantam a fost impresionat de experienta anterioara in domeniu a Asociatiei MAME, precum si de solutiile practice, extrem de utile, pe care asociatia le va pune la dispozitia beneficiarilor, in cadrul proiectului: consilierea medicala si psihologica, accesul la informatii actualizate si verificate despre clinici, medici, tratamente”, a declarat Angela Galeta, Director Fundatia Vodafone Romania.

Tot in cadrul proiectului va fi conceputa o harta dinamica si interactiva a serviciilor medicale de stat si private, din tara si strainatate, a serviciilor psihologice si sociale si a altor servicii adresate persoanelor diagnosticate cu cancer. Harta va fi disponibila pe site-ul www.asociatiamame.com si va facilita accesul utilizatorilor la informatii privind spitale, clinici, centre si alte organizatii dedicate acestei patologii.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.