Fundatia Vodafone Romania sustine cu 100.000 euro spitalul de copii

Vodafone-SpitalFundatia Vodafone Romania investeste peste 100.000 de euro, in Departamentul de Terapie Intensiva Nou Nascuti si in Compartimentul de Cardiologie, Sectia Pediatrie II, din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu”. Fundatia Vodafone a alocat 53.900 de euro pentru Departamentul de Terapie Intensiva Nou Nascuti, pentru dotarea cu un aparat de ventilatie mecanica nou nascuti, cu o masa de reanimare pentru nou nascuti, cu patru monitoare pentru functii vitale, cu sase injectomate, cu doua pompe de perfuzie, cu o trusa laringoscop si cu patru aparate pentru aerosoli.

Angela_Galeta_Director_Fundatia_VodafoneNe dorim in permanenta sa oferim conditii din ce in ce mai bune pentru nou-nascuti, iar prin sprijinirea departamentului de terapie intensiva din cadrul spitalului Grigore Alexandrescu ajutam la imbunatatirea actului medical si, implicit, la reducerea mortalitatii neonatale, prin asigurarea unui standard ridicat de tratament si ingrijiri specifice. Mai mult, compartimentul de cardiologie a fost dotat cu un nou si performant ecocardiograf, care ofera de acum conditii imbunatatite de lucru specialistilor in cardiologia pediatrica”, a declarat Angela Galeta, Director, Fundatia Vodafone Romania.

Fundatia Vodafone Romania a finantat, in cei 17 ani de activitate, peste 848 de programe in domeniile sanatate, educatie, servicii sociale pentru familii si varstnici, integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati, pentru categorii defavorizate fizic, social si economic. Pana in prezent, Fundatia Vodafone Romania a investit 20 milioane Euro in proiecte desfasurate de organizatiile non profit partenere.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.