Fundatia Vodafone si HOSPICE Casa Sperantei – Parteneriat strategic pentru ingrijire paliativa

HOSPICE 3Fundatia Vodafone Romania si HOSPICE Casa Sperantei au derulat proiectul „Pretuim fiecare clipa de viata. Consolidarea unitatii cu paturi HOSPICE Casa Sperantei Brasov”.

Pe parcursul acestuia, aproape 180 de pacienti care se confrunta cu un diagnostic incurabil au fost internati in centrul HOSPICE Casa Sperantei din Brasov, unde au beneficiat gratuit de servicii complete si complexe de ingrijire paliativa.

Proiectul a primit o finantare de 225.000 de lei, bani prin care aproape 180 de pacienti cu diagnostic oncologic au beneficiat de peste 2.200 de zile de internare in sistem gratuit, 100 de sesiuni de kinetoterapie si 255 de sesiuni de consiliere sociala si spirituala, oferite in centrul HOSPICE Casa Sperantei din Brasov.

Fundatia Vodafone Romania este un partener traditional al centrului de ingrijire paliativa HOSPICE Casa Sperantei, colaborarea dintre cele doua organizatii incepand in 2006, cand a fost introdus in Romania primul program de ingrijire paliativa tip hospice.

De-a lungul timpului, Fundatia Vodafone Romania a contribuit la construirea noului centru Hospice din Bucuresti, la digitalizarea fiselor pacientilor, amenajarea unei camere de terapie care foloseste tehnologia in cadrul sesiunilor, iar voluntarii Vodafone au alergat la diferite competitii pentru a strange fonduri destinate HOSPICE Casa Sperantei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.