Fundatia We are Water lanseaza campania #TheHiddenLifeOfWater

We are Water - rocaFundatia We are Water, o initiativa Roca, lanseaza  campania Viata ascunsa a apei #TheHiddenLifeOfWater, cu scopul de a promova nevoia accesului universal si egal la aceasta resursa pretioasa.

“Raspunsul este in natura” este sloganul ales de Natiunile Unite pentru a marca Ziua Mondiala a Apei in 2018, pe 22 martie. Scopul campaniei de anul acesta este de aduce in discutie cat de importanta este grija fata de natura si utilizarea corecta a resurselor sale pentru a raspunde provocarilor generate de apa in secolul 21.

In prezent, 2 miliarde de oameni din intreaga lume locuiesc in tari cu deficit de apa, o cifra care va creste semnificativ in deceniile urmatoare in paralel cu previziunile de crestere a populatiei la nivel global. Populatia planetei ar putea ajunge la 9,7 miliarde in 2050, in comparatie cu 7,5 miliarde acum: conform ODCE, in jur de 40% din populatia lumii va trai in zone cu provocari legate de apa.

#TheHiddenLifeOfWater Viata ascunsa a apei. Pentru a celebra Ziua Mondiala a Apei si a se alinia cu tema propusa de Natiunile Unite, Fundatia We Are Water a lansat o campanie de constientizare care subliniaza rolul pe care il joaca apa in vietile noastre. Apa este o resursa esentiala pentru o viata sanatoasa si pentru a crea bunastare si dezvoltare.

Apa este viata si genereaza viata, apa este viitorul. In multe tari, accesul direct la apa permite copiilor sa petreaca timpul la scoala, in loc sa mearga sa aduca apa, si, in consecinta, sa contribuie la dezvoltarea economica si sociala a comunitatilor lor.

De asemenea, pe 22 martie, chiar de Ziua Internationala a Apei, Fundatia We Are Water va organiza si o masa rotunda cu tema “Apa, criza viitoarelor generatii”, care reuneste experti in ecologie, hidrologie si comunicare.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.