GDF SUEZ Energy: Fonduri de 300.000 euro in programul “Totul incepe acasa”

GDF SUEZ Energy Romania si Fundatia GDF SUEZ va sustine cu 300.000 de euro programul social „Totul incepe acasa”, derulat de Habitat for Humanity Romania si SOS Satele Copiilor. In cadrul acestuia, se are in vedere imbunatatirea eficientei energetice pentru cele 12 case sociale din Bucuresti apartinand SOS Satele Copiilor, cladiri ce se afla intr-o stare avansata de degradare. Proiectul se va derula pe o perioada de doi ani (2013-2014). Prin intermediul acestui program vor fi realizate mai multe tipuri de lucrari, precum: inlocuirea si izolarea termica a acoperisului, montarea de sisteme de contorizare individuala pentru fiecare casa familiala, inlocuirea ferestrelor si a usilor vechi, izolatia exterioara a caselor etc. Pe langa componenta de reabilitare, programul include si o campanie educationala menita sa schimbe obiceiurile angajatilor si ale copiilor din cadrul satului in ceea ce priveste consumul de energie si necesitatea economiei de energiei pentru reducerea costurilor cu incalzirea.

“Proiectul se inscrie in axa Grupului GDF SUEZ de a sustine, pe de o parte, categoriile vulnerabile si pe de alta parte de a incuraja masurile de eficienta energetica in randul consumatorilor de gaze naturale. In cadrul actiunilor de reabilitare a caselor sociale vor fi implicati si angajatii companiei, continuand traditia voluntariatului colegilor nostri in cadrul unor programe de responsabilitate sociala. Acest proiect face parte din platforma de responsabilitate sociala Energie pentru fapte bune pe care compania o lanseaza cu aceasta ocazie’’, a declarat Eric Stab, Presedinte Director General GDF SUEZ Energy Romania.

Programul raspunde nevoii crescute de imbunatatire a conditiilor de locuit si de invatare pentru cei 134 de beneficiari: copiii din cadrul SOS Satele Copiilor, parintii sociali si asistentii sociali care isi desfasoara activitatea in acest centru.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.