GEAC: Peste 60 de seniori si tineri s-au distrat la „Senior Karaoke. Cantam impreuna!”

Senior karaoke_foto2 Peste 59 de seniori, tineri si invitati din comunitate au participat la cele trei intalniri ( pe 14 iunie, 12 iulie si 26 iulie) de karaoke organizate de Grupul de Educatie si Actiune pentru Cetatenie (GEAC) la Viilor Pub, Bucuresti.

Ultima intalnire, cea din 23 august, a incheiat oficial acest proiect. 

S-au intalnit seniori si tineri ai Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2, 3, 4 si 5; au venit impreuna parinti si tineri ai organizatiei AUTISM Romania; au venit tineri de la SOS Satele Copiilor si Organizatia Umanitara Concordia.
Senior karaoke_foto 1
„Senior Karaoke. Cantam impreuna!” este un proiect care intareste programul Seniorul.ro – dezvoltat de GEAC impreuna cu doua organizatii neguvernamentale partenere, Asociatia CSR Nest si Asociatia Magic Seniors, care lupta pentru ca imbatranirea in Romania sa fie un proces firesc si demn, nu o criza.

Senior Karaoke este unul dintre cele patru proiecte castigatoare in cadrul primului apel de proiecte al programului de finantare Start ONG, la categoria 1000 – 5000 euro.
Start ONG este un program lansat de Kaufland Romania si implementat de Asociatia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educatie, sanatate, mediu, social si cultural. Valoarea totala a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finantare comunitara destinat ONG-urilor tinere si institutiilor non-administrative.

Puteti urmari ce se intampla la Senior Karaoke pe Facebook (Seniorul.ro), Instagram (Seniorkaraoke) si YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.