Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Genesis Property doneaza 50.000 Euro Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals

genesisGenesis Property, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de cladiri de birouri de clasa A, sprijina cadrele medicale si pacientii afectati de virusul SARS-COV-2 printr-o contributie financiara in valoare de 50.000 de euro.

Suma a fost directionata catre Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals. Fondurile vor contribui la buna functionare a acestei institutii atat de importante in combaterea epidemiei SARS-COV-2 prin realizarea analizelor necesare identificarii virusului, cat si pentru protejarea cadrelor medicale si tratarea pacientilor internati aici.

“Oamenii sunt cei care fac diferenta in aceste momente dificile. Suntem solidari cu profesionistii care se afla in prima linie a eforturilor de combatere a virusului SARS-COV-2 si le multumim acestora pentru eforturile depuse pentru binele comunitatii,” a declarat Liviu Tudor, proprietarul Genesis Property.

Totodata, Genesis Property sustine financiar si initiativa de solidaritate #ACUM lansata de restaurantul KANE – New Romanian Cuisine care ofera suport cadrelor medicale si a altor grupuri vulnerabile. #ACUM livreaza in fiecare zi mancare de buna calitate catre Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Institutul National Victor Babes si Spitalul de Urgenta Floreasca si, in acelasi timp, catre cat mai multe centre de sanatate din Bucuresti, care se ocupa activ de persoane afectate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.