Genpact Romania se implica tot mai mult in sustinerea comunitatilor

genpact1Compania Genpact a inregistrat anul trecut o crestere cu 900 a numarului de voluntari in Romania si cu 3.800 de persoane in celelalte patru tari in care activeaza. Conform rezultatelor actiunilor de CSR desfasurate in 2014, numarul orelor de voluntariat a crescut cu peste 3.300 in Romania si cu peste 16.500 in UE. Totodata, sumele donate au crescut cu peste 8.000 de euro, iar sponsorizarile cu aproape 59.000 euro. De asemenea, compania s-a implicat mai mult in sustinerea evenimentelor sportive, atat in Romania (40 de evenimente), cat si la nivelul Uniunii Europene (180 de evenimente). La nivel european, compania mai este prezenta si in Olanda, Cehia, Polonia si Marea Britanie.  Eforturile si actiunile de CSR intreprinse in aceste tari pot fi usor cuantificate prin numarul mare de voluntari implicati in proiecte ce din domeniile: educatie, mediu si dezvoltare durabila si incluziune.genpact2

Pascal.HenssenEchipele noastre din intreaga lume au fost dedicate in eforturile lor de a da inapoi comunitatii. Prin programele noastre de CSR, contribuim la crearea unor medii sanatoase si fericite in comunitatile in care traim si muncim”, spune Pascal Henssen, SVP & Chief Operating Officer Americas, Europe & Africa.

In Romania, Genpact este pentru opt ani consecutiv Partener Aur pentru United Way Romania, donand peste 50.000 de euro anual. Jumatate din aceasta contributie este donata de angajatii Genpact, aproximativ 25% dintre acestia implicandu-se anual in campanie.

Totodata, angajatii Genpact din Bucuresti si Cluj-Napoca s-au implicat ca voluntari in campanii de donare de sange, de mediu (plantare de copaci si curatare a deseurilor), de educatie (donatii de carti catre scoli) sau incluziune sociala (construind case pentru familii dezavantajate). In 2014 au fost voluntari peste 900 de angajati, cumuland peste 3.300 de ore de voluntariat.

Genpact CSR Infografic 2014 by CSRMedia Network

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.