Globalworth Christmas Charity Days: Cadouri pentru 700 de copii din 14 centre sociale

Globalworth Christmas Charity DaysFundatia Globalworth a reunit si sprijinit 700 de copii din 14 centre sociale si de plasament partenere in cea de-a sasea editie a evenimentului Globalworth Christmas Charity Days, organizata in primele doua saptamani din luna decembrie.

In perioada 2-10 decembrie, in noul lobby inteligent din Globalworth Tower a fost amenajat un colt de caritate care a gazduit campania de strangere de fonduri „The gift that keeps on giving shop”. In acest colt au fost instalate cutii goale in care se regaseau dorintele speciale ale unor copii care nu au parte de cadouri in perioada Craciunului. Chiriasii, colegii si partenerii Globalworth au luat cate o astfel de cutie in care au pus, ulterior, cadoul mult visat de fiecare copil. Masinute, unicorni, ursuleti de plus sau dulciuri au umplut lobby-ul cladirii, sub atenta indrumare a ajutorului lui Mos Craciun: Pepper, primul angajat robot al Globalworth. Intre 11 si 13 decembrie, cadourile au fost oferite de Mos Craciun celor 700 de copii, in cadrul unor evenimente special create pentru cei mici, cum ar fi ateliere, concerte-surpriza sau spectacole de dans.

„Globalworth Christmas Charity Days este un cadou pentru noi toti, un eveniment pe care il asteptam cu nerabdare la finalul fiecarui an. Este cea mai buna ocazie sa oferim bucurie si sa primim zambete la schimb, sa vedem cu ochii nostri cat este de usor sa ajutam copiii pentru care Craciunul nu este neaparat o perioada de bucurie. Le multumim tuturor partenerilor, colegilor, chiriasilor si donatorilor anonimi care au ajutat ca aceasta magie sa aiba loc!”, a declarat Georgiana Iliescu, Director Executiv, Fundatia Globalworth.

„Am fost tare fericita sa il vad pe Mos Craciun, mai ales ca e cel real.” (Denisa, 8 ani).

„Cel mai tare mi-a placut Gasca Zurli. Si mi-a mai placut ca mi-am facut prieteni, m-am jucat si am primit un cadou mare pe care o sa-l impart cu fratele meu.” (David, 7 ani).

Fundatia Globalworth a ajuns, in cadrul celor sase editii ale evenimentului Globalworth Christmas Charity Days, la 5.600 de cadouri oferite copiilor care provin din medii defavorizate.

Globalworth Christmas Charity Days face parte din seria de evenimente caritabile destinate beneficiarilor Fundatiei Globalworth, alaturi de evenimente precum Globalworth Camp Day.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.