Google Romania si Asociatia TechSoup lanseaza SmartGrants pentru ONG-uri

GOOGLE -SmartGrantsCu sprijinul echipei Google Romania, Asociatia TechSoup lanseaza programul SmartGrants pentru ONG-uri, primul program de asistenta pentru ONG-urile romanesti care au acces la programul Google Ad Grants. In cadrul acestui program, Asociatia TechSoup Romania va face legatura intre organizatiile nonprofit beneficiare ale Google Ad Grants si absolventii programului Online Marketing Academy, care vor voluntaria timp si expertiza pentru a ajuta organizatiile sa isi foloseasca din plin oportunitatea de promovare in mediul online. 50 de organizatii nonprofit vor fi selectate pentru a participa gratuit in prima editie a acestui program. Fiecare organizatie va lucra impreuna un absolvent de la Online Marketing Academy pentru a-si imbunatati perfomanta in mediul online.

Pentru a participa in programul SmartGrants organizatiile interesate trebuie sa fie beneficiare ale programului Google Ad Grants si Google for Nonprofits, sa fie inregistrate si validate in Programul TechSoup Romania si sa poata delega o persoana care se va ocupa de relatia de comunicare cu absolventul/a de la Online Marketing Academy. Aplicatia si programul sunt gratuite si se pot face pe www.smartgrants.techsoup.ro”, spun initiatorii programului.

Google Ad Grants pentru ONG-uri este un program prin care organizatiile nonprofit pot accesa publicitate online pe Google in valoare de pana la 10.000 USD/luna. Ad Grants este unul dintre serviciile disponibile organizatiilor eligibile si validate pentru programul Google for Nonprofits, care iti poate aduce pentru organizatia ta si Google Apps for Work si Youtube pentru Nonprofit, in mod gratuit. In Romania, organizatiile eligibile pot accesa programul Google for Nonprofits furnizand codul de validare TechSoup, obtinut dupa inregistrarea si validarea organizatiei in Programul TechSoup Romania: www.google.ro/nonprofits

Detalii complete si indrumari despre cum puteti accesa programul Google for Nonprofits sunt disponibile AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.