GourmetGift.ro si Heidi Chocolate : 10.000 de ciocolate pentru copiii din toata tara

heidiGourmetGift.ro, in parteneriat cu Heidi Chocolate, vor imparti de Craciun zece mii de ciocolate pentru copiii din medii defavorizare, prin  intermediul campaniei ”10.000 de ciocolate”. Beneficiarii campaniei s-au adunat repede, fie prin recomandarile cititorilor de pe pagina de facebook a gourmetgift.ro care au sugerat zeci de cazuri sociale colective din tara, fie cu ajutorul a mai multor asociatii si fundatii care se ocupa de protectia copilului. Astfel, miile de ciocolate vor ajunge la copiii din intreaga tara in cursul lunii decembrie 2016, inainte de vacanta de Craciun. Acestea vor fi distribuite fie la centrele de plasament, fie la scoli, fie la sediile unor organizatii care au in grija copii. Ideea de a ajuta copiii printr-o campanie de mare amploare la nivel national apartine echipei de management GourmetGift.ro

 floriana-tiron-manager-gourmetgift-roAveam o discutie intr-un grup de prieteni despre faptul ca exista mii de copii foarte saraci in tara iar unii dintre ei n-au gustat niciodata in viata lor o bucatica de ciocolata. Am citit apoi un articol despre un copil care pastea oile intr-un sat uitat de lume si care a inceput sa planga atunci cand a primit o punga cu dulciuri de la un un grup de voluntari. Am luat atunci decizia sa aducem si noi bucurie de Craciun copiilor aflati in dificultate. Ne-am mobilizat, am atras in proiect Heidi Chocolate si astfel a iesit campania 10.000 de ciocolate. Noi avem experienta pe piata de cadouri pentru ca livram anual zeci de mii de cosuri cadou pentru mediul de business. Anul acesta vom livra gratuit 10.000 de ciocolate in plus. Avem colectate atat de multe cazuri sociale incat va fi cu adevarat emotionant”, a declarat Floriana Tiron, manager GourmetGift.ro.

Conducerea companiei a decis sa aloce pentru proiectul ”10.000 de ciocolate” peste un procent din vanzarile de cosuri cadou din colectia Craciun 2016.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.