Gral Medical a premiat castigatorii campaniei „Povestea lui Dondoman”

Gral Medical a desemnat cei trei castigatori ai campaniei „Povestea lui Dondoman”, campanie in cadrul careia s-au strans cele mai impresionante povesti dedicate sanatatii. Astfel, locul I a fost castigat de “Povestea Teodorei”, trimisa de Maria-Dragomir Corina, din Bucuresti, locul al II-lea de povestea “Fetita mea si greseala chirurgicala”, scrisa de Vladu Anca, din Corbii Mari, iar locul al III-lea a fost adjudecat de povestea “Vreau sa fiu un om normal”, Tudosa Luminita din Focsani. Primele trei locuri au fost premiate cu cate un card Favor cu o valoare cuprinsa intre 1000 lei si 3000 de lei.

„Mesajul campaniei a fost unul de respect si solidaritate pentru toti oamenii trecuti prin suferinta, iar pentru noi toate cele aproape 80 de povesti au fost intr-un final castigatoare, deoarece eroii principali au invins boala si reusesc in fiecare zi sa se bucure de viata. Acesta este si motivul pentru care, de luna cadourilor, am oferit cate un card Favor pentru fiecare participant, astfel incat sa le fie un sprijin pe viitor pentru o sanatate mai buna”, a declarat Chitan Robert, director promovare-dezvoltare Gral Medical.

Nu mai putin de 25.000 de oameni au participat la inscrierea povestilor medicale, la sustinerea sau dezbaterea lor pe retelele de socializare pe toata perioada de derulare a campaniei.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din Romania, iar in prezent este leader pe segmentul oncologic si al cardurilor de sanatate destinate persoanelor fizice. Compania dispune de o retea nationala de 24 clinici si laboratoare, unde activeaza peste 1200 de cadre medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.