GRAL MEDICAL face gratuit 3.000 de ecografii mamare pentru preventia cancerului

In cadrul campaniei  “Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!”, dedicata preventiei cancerului la san, Gral Medical a suplimentat cu 2.000 numarul ecografiilor mamare gratuite pe care le va realiza in clinicile sale. Desi estimarile initiale erau de aproximativ 1.000 de ecografii, mesajul campaniei a sensibilizat foarte multe femei, iar cererea a depasit estimarile facute de catre organizatori.

“Gral Medical doreste sa ramana in continuare alaturi de toti cei care lupta impotriva cancerului din Romania si, de aceea, faptul ca o astfel de campanie ajunge la inimile romancelor, ne-a determinat sa decidem sa marim cu de 2 ori numarul ecografiilor acordate gratuit. De asemenea, pentru a veni in sprijinul campaniei, programul clinicilor s-a extins si in zilele de sambata. Vom continua sa cream liste de asteptare si orice programare neonorata va fi inlocuita cu o alta, din aceste liste”, a declarat Chitan Robert, director promovare-dezvoltare Gral Medical.

Programarile se fac pana pe 31 octombrie si vor fi efectuate pana la sfarsitul lunii noiembrie.  In cazul in care pana la finele lunii octombrie vor ramane persoane in afara celor 3.000 de ecografii gratuite, Gral Medical va oferi suplimentar, pana la sfarsitul anului, un pachet de reducere de 40% la fiecare investigatie.

“Suntem placuti impresionati de efectul campaniei si de faptul ca foarte multe femei au inteles mesajul transmis de noi si s-au indreptat catre clinicile Gral Medical pentru o ecografie gratuita. Cu aceasta ocazie, dorim sa prevenim aparitia cancerului de san si sa aducem statisticile in marjele mediilor europene”, a declarat Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer.

Programarile pentru o ecografie gratuita se pot face pe pagina oficiala a campaniei www.invingemcancerul.ro

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.