Groupama asigura sportivii romani care pleaca la Jocurile Olimpice de la Rio

Rio groupamaGroupama Asigurari asigura delegatia romana formata din 190 de persoane, sportivi, oficiali, antrenori si medici, care participa la cea de-a treizeci si una editie a Jocurilor Olimpice de Vara. Astfel, in perioada 5 – 21 august 2016, fiecare membru al delegatiei care va reprezenta Romania la competitia din capitala Braziliei beneficiaza de asigurare medicala de calatorie si de viata oferite de Groupama Asigurari in cadrul parteneriatului cu COSR, resemnat pentru inca trei ani in iarna anului 2015. Parteneriatul  consta in furnizarea de asigurari de calatorie si viata pentru 500 de sportivi care vor participa la sase competitii internationale in perioada 2016-2018 , polite de asigurare obligatorie RCA, asigurare facultativa a flotelor de autovehicule precum si asigurarea de incendiu si alte calamitati. In cazul JO Rio, prima de asigurare oferita ajunge la aproximativ 72.000 RON, printre riscurile acoperite de polita numarandu-se: cheltuielile medicale, cheltuielile medicale de urgenta, spitalizarea si tratamentul dentar.

Georgiana_Miron_Groupama_AsigurariSuntem mandri ca putem contribui la performanta sportului romanesc prin asigurarea olimpicilor nostri in momente extrem de importante pentru ei, precum participarea la Jocurile Olimpice de vara de la Rio. In linie cu principiile noastre de baza – responsabilitate, solidaritate, performanta si proximitate – vom fi alaturi de sportivii romani ce concureaza la Rio, pentru a-i sustine in atingerea performantei si oferindu-le, in virtutea parteneriatului nostru durabil,  garantia ca suntem acolo pentru a le asigura continuitatea performantelor”, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare Groupama Asigurari.

In perioada 5 – 21 august 2016, la JO Rio, 97 de sportivi romani vor participa in cadrul probelor la 14 sporturi. Acestia vor fi insotiti de sapte rezerve. Cele mai numeroase delegatii sunt cea de la atletism cu 24 de sportivi si respectiv cea de la canotaj cu 18 de sportivi. Gimnasta Catalina Ponor va fi portdrapelul Romaniei.

Groupama Asigurari este asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman din 2012, calitate care a fost reinnoita in iarna anului 2015. Pe parcursul olimpiadei, compania va derula pe TVR, in cadrul transmisiunilor de la JO Rio, o minicampanie TV care atesta statutul companiei de Asigurator Oficial al COSR , precum si o campanie online cu focus pe social media. Valoarea totala a politelor oferite de Groupama Asigurari Comitetului Olimpic si Sportiv Roman in perioada 2016 – 2018 se ridica la aproximativ 207.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.