Groupama Asigurari sustine festivalul Anim’est Brasov 2014

Groupama_Asigurari_festivalul Anim’est Brasov 2014Groupama Asigurari, unul dintre liderii pietei de asigurari din Romania, sustine prima editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim’est Brasov, care se desfasoara intre 22 si 25 mai. Groupama este pentru cel de-al patrulea an consecutiv partener Anim’est, unul dintre cele mai importante festivaluri de film de animatie din Europa. Prima editie Anim’est de la Brasov isi asteapta spectatorii cu proiectii in aer liber in Piata Sfatului si la Sala Patria a Filarmonicii.

Georgiana_Miron_Groupama_Asigurari“Sustinerea cinematografiei este una dintre directiile principale de responsabilitate sociala Groupama Asigurari atat in Romania, cat si la nivel international, unde grupul desfasoara activitati prin intermediul Fundatiei Groupama Gan pentru Cinema. Ne implicam in proiecte care aduc valoare si construim alaturi de organizatori parteneriate pe termen lung. Sprijinirea cinematografiei are la baza valorile noastre: proximitate, responsabilitate si solidaritate care ne ghideaza in activitatea de zi cu zi, in relatia cu clientii si cu partenerii nostri”, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare, Groupama Asigurari.

Printre productiile care vor fi proiectate la Brasov se numara “Ernest et Celestine”, film nominalizat la Oscar anul acesta, “Mary and Max”, povestea a doi prieteni prin corespondenta, in regia si scenariul lui Adam Elliot, unul dintre cel mai renumiti animatori independenti si “Spirited Away”, pelicula care a castigat numeroase premii cum ar fi Oscarul in 2003 si Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.