Groupama Asigurari sustine sportivii romani care participa la Jocurile Olimpice de Iarna 2018

Lotul Romaniei la Jocurile Olimpice de Iarna 2018Groupama Asigurari sustine sportivii romani care participa la editia de iarna a celui mai important eveniment sportiv din lume, Jocurile Olimpice Pyeongchang 2018.

Delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de Iarna 2018 este formata din 28 de sportivi, carora le sunt alaturi antrenori, medici si reprezentanti ai COSR.

Sportivii romani vor participa la probele de bob, schi alpin, patinaj viteza, schi fond, sarituri cu schiurile, biatlon, sanie si skeleton. La competitia desfasurata in Coreea de Sud vor participa aproximativ 3000 de atleti din 92 de tari.  

In cadrul parteneriatului durabil cu COSR, Groupama Asigurari ofera membrilor delegatiei Romaniei asigurare medicala de calatorie in strainatate si asigurare de viata.

Georgiana Miron (Director Marketing si Comunicare, Groupama Asigurari)Dincolo de rezultate, participarea sportivilor romani la Jocurile Olimpice de Iarna este un exemplu de continuitate in performanta. Continuitatea si performanta sunt parte din ADN-ul Groupama Asigurari, iar implicarea noastra in sustinerea delegatiei Romaniei este o reconfirmare a valorilor care ne ghideaza activitatea zi de zi, aceea de a fi alaturi de clientii nostri atunci cand au mai mare nevoie de noi astfel incat ei sa se poata concentra pe lucrurile care sunt cu adevarat importante. Le suntem alaturi sportivilor romani pentru continuitate”, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare in cadrul Groupama Asigurari.

Groupama Asigurari este asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman din 2012, parteneriatul fiind reinnoit in iarna anului 2015.

Pe parcursul celor 6 ani de parteneriat, Groupama s-a implicat activ in sustinerea loturilor Romaniei la evenimente precum Jocurile Olimpice de Vara de la Londra, in 2012, Festivalul Olimpic si Sportiv European din Romania in 2013, Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci in 2014, Jocurile Olimpice pentru Tineret desfasurate in Nanjing in 2014, Jocurile Europene de la Baku ȋn 2015 si Jocurile Olimpice de la Rio din 2016. Mai mult, Groupama Asigurari a sustinut lotul Romaniei si la editiile de iarna si vara a FOTE 2017.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.