Grundig prezintă la IFA 2019 noua generatie de tehnologii si produse pentru un viitor sustenabil

Grundig Built-In Oven Series_Exterior

Grundig anunta in cadrul IFA 2019 o noua gama de electrocasnice inteligente, sustenabile, care ofera consumatorilor un nivel inalt de performanta, calitate si design.

Respectand angajamentul Grundig pentru un viitor sustenabil, fiecare produs si tehnologie au fost proiectate sa utilizeze cat mai putine resurse inca din procesul de fabricatie.

Astfel, noua serie de cuptoare incorporabile Grundig va veni cu tehnologiile HotAero Pro si SenseSteam, care gestioneaza perfect aerul cald si aburul pentru o experienta inedita de gatit.

Interiorul cuptorului va fi imbunatatit prin circulatia aerului care foloseste tehnologia revolutionara HotAero Pro pentru a gati cu un consum redus de energie.

Functia automata de gatit va oferi consumatorilor posibilitatea de a selecta o gama de feluri de mancare pre-programate, iar ventilatorul bi-directional se va adapta, in functie de reteta si greutate, in timp ce rotatia si viteza ventilatorului se vor schimba pentru rezultate desavarsite.

Gratie tehnologiei SenseSteam Pro, nivelul de abur din interiorul cuptorului va fi controlat in timpul prepararii, pentru a asigura o gatire optima in fiecare minut. SenseSteam Pro functioneaza pe baza combinarii si analizarii informatiilor de la mai multi senzori ai cuptorului pentru a mentine un nivel potrivit in interiorul cuptorului, fie ca pregatim legume sau carne.

Tehnologia Meat Optimize Pro va masura temperatura din interiorul preparatelor pe baza de carne din patru puncte diferite pentru a determina cat mai precis stadiul in care se afla.

Pentru a oferi o experienta de gatit cat mai placuta, cuptoarele vor veni cu un interior usor de curatat, touch control TFT LCD de 5,7 inch, instructiuni exacte de gatire, retete automate si conectivitate, dar si tehnologiile Divide & Cook si Multi-Taste.

Totodata, in cadrul IFA, Grundig lanseaza o plita cu inductie, ce are hota integrata in centrul acesteia. Rezulta astfel un produs mai performant si cu o eficienta energetica mai mare. Noua inovatie Induction Air System de la Grundig este perfecta pentru economisirea spatiului, combinand functiile a doua electrocasnice intr-un singur produs. Pozitionat in centrul plitelor, sistemul de ventilatie asigura o experienta a gatitului mult mai buna, incorporand hota in interiorul sau. In plus, Induction Air System are un nivel de zgomot scazut si este echipat cu filtre de carbon care sunt regenerabile si au o durata de utilizare mult mai crescuta.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.