Grupul CEZ a sustinut copiii Fundatiei Sf. Dimitrie sa descopere tainele muzicii neconventionale

Copiii Fundatiei Sf. DimitrieCu sprijinul Grupului CEZ in Romania, 19 copii din cadrul Fundatiei Sfantul Dimitrie din Bucuresti au fost initiati in tainele muzicii neconventionale, in ritmul produs de tobe africane, castagnete, trianglu si tamburine.

Tinerii au descoperit farmecul sunetelor produse de instrumente muzicale in cadrul unor workshop-uri interactive sustinute de instructori specializati. Impreuna cu profesorii lor, copiii au dat viata unor cantece precum „Nu ma dau batut” sau „Ritualul naturii”.

„Am invatat sa cantam bine impreuna, sa ne sincronizam, sa auzim sunetele copacilor prin intermediul instrumentelor muzicale, sa ne deconectam si sa-i acceptam pe ceilalti.”, au spus la unison copiii.

Cele 10 fete si cei 9 baieti au avut oportunitatea sa-si dezvolte inclinatia artistica, sa afle lucruri interesante despre instrumentele muzicale si, de ce nu, sa gaseasca drumul spre o noua pasiune. La fel de important, au invatat sa fie o echipa, sa se coordoneze, sa asculte si aiba mai multa incredere in propriile forte.

Grupul CEZ in Romania ramane un partener de traditie al activitatilor care sprijina educatia celor mai mici reprezentanti ai comunitatii locale, le incurajeaza dezvoltarea, creativitatea si spiritul artistic, sub umbrela platformei de responsabilitate sociala „Energie pentru bine”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.