Grupul CEZ in Romania a trimis in tabara copiii de la Fundatia „Sfantul Dimitrie”

Cez-Tabara la munte 2015Grupul CEZ in Romania a trimis copiii de la Fundatia „Sfantul Dimitrie” pentru prima data intr-o tabara de munte organizata la pensiunea „Mama Cozonacilor”, in zona Bran – Simon. Tabara de o saptamana va oferi celor 50 de copii de la fundatie ocazia sa foloseasca cu creativitate materialele reciclabile in cadrul unor ateliere, dar si sa participe la ateliere de deprinderi practice. Acestia vor invata sa amplaseze un cort, sa aprinda focul in padure, sa ofere primul ajutor sub indrumarea unui salvamontist. Alte activitati antrenante precum excursia in Parcul Natural Bucegi, vizita la Castelul Bran si Cetatea Rasnov, focul de tabara, jocurile pe terenul de sport, Cez-Tabara la munte_2015vizita la un atelier de tamplarie, vizita la o stana, dar si explorarea panoului de catarare si coborarea cu tiroliana cu sprijinul unui salvamontist vor desavarsi zilele minunate de tabara.

“Tabara este organizata pentru a veni in sprijinul unei dezvoltari armonioase a sufletului unor copii care la randul lor creaza lucruri frumoase si pentru a ii face sa uite macar pentru cateva zile de grijile si necazurile cu care se confrunta”, spun initiatorii proiectului.

Copiii vor fi in permanenta supravegheati de 5 insotitori adulti din partea fundatiei, dar si de 15 voluntari CEZ care vor petrece cate doua zile impreuna cu copiii, vor organiza activitati cu ei si se vor implica in programul lor zilnic, sprijinind activitatile organizate.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.