Grupul CEZ va organiza a doua editie a Maratonului Olteniei la sfarsitul lunii august

CEZ - GRoup_ Maratonul_OltenieiGrupul CEZ in Romania va da startul la distractie pe 30 si 31 august in parcul Zavoi, din Ramnicu Valcea, in cadrul celei de-a doua editii a evenimentului sportiv Maratonul Olteniei. Evenimentul se va derula pe parcursul a doua zile si este dedicat atat pasionatilor de ciclism, cat si celor interesati de alergare in aer liber care vor sa contribuie si la o cauza nobila. Prima zi este dedicata ciclismului, participantii avand la dispozitie doua trasee pentru sectiunea intrecere, de 33 si respectiv 52 km, si o plimbare prin oras in sectiunea Family. A doua zi care este destinata alergarii si va avea doua trasee – de 21 de kilometri, respectiv de 10 kilometri. Inscrierile in competitie se fac pe baza unei taxe de participare care variaza in functie de data inscrierii. Pana pe 28 august 2013, taxa de inscriere este de 50 lei pentru fiecare dintre cursele de ciclism si 45 de lei pentru fiecare dintre cursele de alergare, CEZ - GRoup_ Maratonul_Olteniei_2013iar participantii care vor sa participe in ambele zile beneficiaza de o reducere, taxa fiind de 75 lei. Ca si la prima editie, toate fondurile colectate in urma evenimentului vor fi donate unei cauze sociale.

Martin_Zmelik_Director_de_Operatiuni_al_Grupului_CEZ_in_Romania„Ne-am propus sa promovam un stil sanatos de viata in Oltenia si, in acelasi timp, sa contribuim activ la o cauza sociala relevanta pentru regiune. Asa am ajuns sa organizam in 2013 cel mai important maraton de mountain biking din zona. Pentru editia de anul acesta, tintim mai sus si va asteptam impreuna cu intreaga familie pentru un weekend cu distractie de calitate intr-unul dintre locurile mele preferate din Romania: Ramnicu Valcea. Iar kilometrii pe care ii vom parcurge vor fi transformati in energie pentru bine: doi elevi ambitiosi, dar cu posibilitati materiale reduse, vor avea ocazia sa isi continue studiile cu sprijinul fiecaruia dintre cei inscrisi la cele doua curse. Sa ne vedem cu bine la start!”, a declarat Martin Zmelik, Manager de Tara si Presedinte al Directoratului CEZ.

Pe data de 30 august, dupa inchiderea probelor din prima zi,  iubitorii de muzica vor putea urmari un concert live in piata Mircea cel Batran sustinut de Smiley.

La prima editie a Maratonului, derulata anul trecut, peste 250 de persoane au pedalat pentru a asigura echipament sportiv elevilor Scolii Take Ionescu din Ramnicu Valcea.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ, al carui parteneri sunt Adrem Invest – in calitate de partener principal, alaturi de firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii si Docman, organizat de Hyper Sport si Padina Fest cu sprijinul Primariei municipiului Ramnicu Valcea, al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea si al Federatiei Romane de Ciclism.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.