Grupul Cris-Tim doneaza produse alimentare persoanelor aflate in carantina

cris timGrupul Cris-Tim a donat catre Fundatia „Pretuieste Viata” peste 2800 de bucati de produse Ready Meal (adica salate de vinete, chiftele, pilaf sarbesc), 5600 de pachete de mezeluri Cris-Tim cu Eticheta Curata (muschi file, salam si carnati), precum si peste 2400 de bucati de produse lactate de la brandul Mugura (iaurt, smantana si lapte).

Alimentele vor fi distribuite persoanelor care fac parte din categorii cu risc mare de imbolnavire cu Covid-19, carora viata le-ar putea fi pusa in pericol prin expunere, in aceste zile.

Transporturile produselor catre fundatie s-au facut in conditii de siguranta maxima, folosindu-se masini igienizate speciale, din flota proprie, iar soferii care au operat aceste transporturi au fost dotati, la randul lor, cu manusi si masti de protectie, pe toata durata actiunii.

In cadrul grupului Cris-Tim s-a dispus inca de la inceputul situatiei in care ne aflam formarea unei echipe interne de criza, responsabila cu masurile de protectie si preventie impotriva Covid-19.

Mediul de lucru din cadrul fabricilor de productie Cris-Tim este dintotdeauna unul imbogatit cu statii de ozon, substanta ce garanteaza pregatirea produselor in aer proaspat, ca la munte, distrugand microbii si virusii din aer. Astfel, continuarea proceselor de productie in toate companiile membre ale grupului se desfasoara in continuare, in conditii de siguranta deplina, care ne permit, pe langa asigurarea continuitatii livrarii stocurilor la rafturi, actiuni de felul in acesta, de sprijinire a celor aflati in nevoie.

In cadrul Cris-Tim, la finalul fluxului tehnologic, se asigura un nivel suplimentar de siguranta, printr-un sistem modern de igienizare, care utilizeaza tehnologia lampilor ultraviolete si este aplicat pe linia de ambalare. Utilizarea ozonificarii si a ultravioletelor aduce avantajul inactivarii micro-organismelor patogene, iar utilizarea substantelor chimice pentru dezinfectie este inlocuita astfel cu succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.