Grupul Ferrero dezvaluie un nou obiectiv de ambalare

new-business-ferreroGrupul Ferrero a publicat al zecelea Raport de Responsabilitate Sociala Corporativa si anunta ca pana in 2025 toate ambalajele produse vor fi 100% reutilizabile, reciclabile sau compostabile.

Angajamentul Ferrero de a contribui pozitiv se evidentiaza si prin strategia sa de responsabilitate sociala: „Impartasirea valorilor pentru a crea valoare”.

„Ferrero a adoptat intotdeauna o abordare responsabila pentru furnizarea de produse de inalta calitate, care contribuie pozitiv atat la societatea de astazi, cat si la cea de maine. Aceasta abordare, continua sa ne conduca catre  aprovizionare durabila, producere durabila si acum catre consolidarea angajamentului nostru fata de ambalarea mai durabila. Suntem incantati sa anuntam angajamentul nostru fata de ambalajele 100% reutilizabile, reciclabile sau compostabile pana in 2025; iar semnarea angajamentului global „Plastic Economy Global” cu Ellen MacArthur Foundation ne permite sa sustinem acceleratia catre o economie circulara ”, a declarat Giovanni Ferrero, presedinte executiv al Grupul Ferrero.

Investitiile in cercetare, dezvoltare si inovarea deschisa, precum si lucrul in parteneriate, vor conduce strategia Ferrero de a elimina ambalajele din plastic inutile, fara a compromite calitatea si prospetimea produselor sale.

Sursa foto: ferrero.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.