Grupul MOL a anuntat castigatorii competitiei Freshhh dedicata studentilor

Grupul MOl Castigatori FreshhGrupul MOL a anuntat castigatorii competitiei Freshhh. Premiul intai a fost oferit echipei “Just Ask Siri” formata din trei studenti ai Universitatii de Economie din Praga si ai Universitatii Cehe de Tehnologie. A doua pozitie a fost obtinuta de echipa Oil’s Creed de la Universitatea de Tehnologie si Economie si Universitatea Corvinus, ambele din Budapesta, iar pe locul trei s-a clasat echipa“Decor” de la Universitatea de Chimie si tehnologie Chimica a Universitatii din Ljubljana. Cele mai bune trei echipe beneficiaza acum de oportunitatea de a se alatura Grupului MOL si sunt 1strecompensate cu un premiu in valoare de 25.000 de euro.

Zdravka Demeter Bubalo, Vicepresedinte pentru Resurse Umane al Grupului MOLDorim sa felicitam cele trei echipe pentru castigarea competitiei Freshhh, editia 2015. De asemenea, as dori sa le multumesc tuturor participantilor pentru eforturile constante depuse pe parcursul acestui concurs. Este incredibil sa vedem cum tineri studenti lucreaza in astfel de cazuri reale dificile si intotdeauna gasesc solutii. Rezultatele extraordinare obtinute de participanti, precum si numarul de inscrieri ne confirma inca o data faptul ca ne indreptam in directia corecta in ceea ce priveste atragerea celor mai talentati tineri din industria de petrol si gaze”, a declarat Zdravka Demeter Bubalo, HR Vice President, Grupul MOL.

In 2015, primele cinci echipe care s-au calificat in finala live au fost CHunters, Decore, Just Ask Siri, Oil’s Creed si Upright Solutions din Croatia, Slovacia/Cehia, Ungaria, Rusia si Slovenia. Studenti specializati intr-o gama larga de domenii stiintifice, variind de la inginerie chimica la matematica, au fost nevoiti sa se confrunte cu diverse provocari reale in cele trei runde ale competitiei. Acestia au trebuit sa construiasca o noua companie petroliera de la inceput si sa ia decizii in ceea ce priveste proiectele de cercetare si dezvoltare pentru identificarea de zacaminte bogate, construirea unei rafinarii pentru diferite produse si elaborarea celui mai bun portofoliu de produse pentru a obtine profit.

Cele mai bune cinci echipe din cele 2.210 de echipe internationale inscrise au concurat in cadrul finalei live care a avut loc la Budapesta, Ungaria.

Programul Freshhh organizat de Grupul MOL se aliniaza la strategia companiei: Grupul MOL atrage cei mai talentati tineri prin organizarea de programe inovatoare de achizitie a talentelor, castigatoare a mai multor premii.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.