Grupul MOL a desemnat castigatorii competitiei Freshhh 2014

MOL Freshhh_Juriu si finalistiEchipa din Serbia a castigat Freshhh 2014, competitia internationala de petrol si gaze destinata studentilor, organizata de Grupul MOL. Primele cinci dintre cele 1.570 de echipe inscrise au concurat pentru marile premii, in valoare totala de 20.000 de euro, si pentru oportunitatea unei cariere la Budapesta. Astfel, in finala competitiei, desfasurata la Budapesta, cele cinci echipe, provenind din patru tari, si-au sustinut cunostintele in fata juriului international al Grupului MOL, format din membri ai conducerii companiei. Dintre acestia, trei finalisti au castigat in total 20.000 de euro si posibilitatea de a se alaMOL Freshhh- Echipa castigatoaretura Growww, programul international de recrutare si dezvoltare al Grupului MOL. Echipa din Serbia s-a dovedit a fi cea mai buna. Echipa ungara de la Universitatea de Tehnologie si Stiinte Economice din Budapesta a ocupat locul al doilea, in timp ce echipa poloneza de la Universitatea Tehnologica din Varsovia s-a clasat pe pozitia a treia.

Zdravka Demeter Bubalo, Vicepresedinte pentru Resurse Umane al Grupului MOL“Principalul scop al competitiei, pe langa acela de a organiza un joc distractiv, este de a oferi oportunitatea unei cariere la Grupul MOL, pentru care Freshhh este un punct de pornire excelent. Pentru Grupul MOL este absolut esential sa descopere talente de varf si sa le atraga pentru a contribui la succesul afacerii noastre. Stiintele naturale au din ce in ce mai putina popularitate in vremurile noastre, dar Freshhh ofera studentilor oportunitatea de a experimenta de timpuriu provocarile cu care se pot confrunta in acest domeniu. Suntem dedicati dezvoltarii celor mai bune talente astfel incat acesti tineri sa devina experti intr-un cadru international”, a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vicepresedinte pentru Resurse Umane al Grupului MOL.

Grupul MOL organizeaza competitia Freshhh incepand din anul 2007. Programul are ca scop atragerea si dezvoltarea de noi talente in operatiunile companiei. In ultimii sapte ani, 10.000 de studenti, grupati in 3.500 de echipe provenind de la 250 de universitati din 70 de tari au concurat in cadrul acestei competitii. Multi dintre acestia sunt in prezent angajati de succes ai Grupului MOL in diverse parti ale lumii.
Grupul MOL a castigat editia din 2014 a ERE Recruiting Excellence Award la categoria „Cel mai bun program de recrutare de studenti” pentru programele Freshhh si Growww.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.