Grupul MOL a desemnat castigatorii competitiei UPPP

MOL Group_UPPP program_top 10 teams_02Grupul MOL a desemnat echipele castigatoare ale competitiei UPPP. Cele mai bune 10 echipe din cele 6 tari inscrise au ajuns in finala organizata la Budapesta in perioada 9-11 decembrie. Pe durata etapei finale, echipele au trebuit sa rezolve probe legate de motto-ul programului “Inscrie-te daca ai curaj!” intr-o tabara special amenajata pentru finalisti. In timpul probei desfasurata in timp real, cele mai bune 5 echipe au trebuit sa-si sustina studiul de caz in fata reprezentantilor Grupului MOL.MOL Group_UPPP program_winning team_ONIONGAS from Poland_01

Pe baza evaluarii juriului, primele trei echipe clasate au castigat 20.000 de euro si sansa de a lucra in cadrul Grupului MOL si oportunitatea de a incepe un program de 18 luni prin platforma de recrutare UPPP.

UPPP este o competitie ce are ca scop promovarea MOL Group in randul studentilor si absolventilor relevanti pentru domeniul Explorarii si Productiei. Numai studentii din cadrul facultatilor desemnate au avut posibilitatea de a se inscrie in concurs. In prima faza, echipele au concurat in mediul online, rezolvand probleme din sfera industriala si strategica. Studiile de caz sau fost probleme reale cu care MOL Group s-a confruntat in Pakistan, in domeniul Explorarii si Productiei.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.